icon

Denní režim - 14měsíční dítě. Jaký máte?

stastnamatka07
6. říj 2020

Ahoj holky, má doma někdo stejně starého čertíka 14 měsíců ?
Zajímal by mě váš denní režim, poslední dobou máme problém večer s usínáním.
V tomhle škaredým počasí ven moc nechodíme, tak možná proto mi malej nechce večer spát.
Díky za odpověď. Pěkný den

squezy
6. říj 2020

@stastnamatka07 Máme 20 měsíční dvojcata a nejit dopoledne a odpoledne ven, tak si to hodim. Chodíme i v tomhle osklivem pocasi, aspon na hodinu. Dam nepromokavy overalky, gumovky a jdeme. Když najdeme louži, můžou v ní litat klidně hodiny a ja mam volno 🙂 🙂 Na hřišti většinou nikdo není, tak je to aspon jen pro nás ;) Pokud můžeš, tak běžte aspon na chvilku, aspon se mu posili imunita ;)

jednaholkaa
6. říj 2020

@stastnamatka07 My chodime taky za kazdeho pocasi dvakrat denne ven, doma bysme nevydrzely. Bud na hriste nebo na prochazku. Vcera jsme byly i kdyz trochu prselo.. Normalne ma softshelky, kapucu a v pohode.. Tohle me prijde, ze je porad fajn pocasi, neni zima.

stastnamatka07
autor
6. říj 2020

@squezy No u nás se na hřiště jít nedá, buď tam jsou romové a takovými prasatami tam sedět nebudu a nebo milion školáků, kteří řvou jak paviáni.
Většinou čekáme až na tátu, až přijde z práce a pak jdeme ven. Ale teď bylo moc hnusně a navíc byl silný větr.

stastnamatka07
autor
6. říj 2020

@jednaholkaa Já vím jak malého oblíkat ven v tomhle počasí 😉 Ale taky mám dítě, kterému stačí trochu ofouknout studenej větr a je hned nachlazenej a za to mi chvilka venku nestojí, to si raději budeme hrát doma.
Když není silnej větr, tak jdeme ven ale teď to bylo moc.

azanka
6. říj 2020

Vstává se obvykle mezi šestou a sedmou, vypravime staršího s tatinkem do školky a práce, pak si někdy hrajeme doma, někdy jdeme s kočárkem. Obvykle spí mezi 10 a 11:30, oběd, ven, podvečerní peklo a rvačky o hračky, vykoupat, najíst, nakojit a v sedm se spí. Jednou týdně chodime plavat, jednou na cvičení s miminky. Jinak občas je na procházce jen v kočárku, někdy pískoviště, někdy leze po parku. Je mu 14 měsíců.

squezy
6. říj 2020

@stastnamatka07 Tak jdete na chvilku aspon dopoledne poťapat, nebo zkuste motorku. To hřiště je blbý, ale jestli už chodí, tak kdyz se chvilku projde a pak zase chvilku projede v kocare, tak to uteče a nějakou aktivitu pro lepší spanek mit bude. Samozřejmě když je vichr, tak to moc nejde, ale většinou se to i na tu pul hodinku dá.