icon

Dítě, které v noci spalo, se začalo budit

tamca016
27. zář 2018

Zdravím, máme 5 měsíční miminko a už si nevím rady. V 19:00 se koupeme a před 20:00 už leží v postýlce .. dřív zaspal hned spal aj do 6 do rána jednou dokonce do 8 .. teď už je to měsíc co nechce zaspat podaří se mi ho uspat tak v 10 někdy i v 11 a k tomu se budí v 1 většinou ve 3 a nebo až v 5. K tomu řve, ale zda se mi, že to spíš vytlačuje. Přitom ve dne spinka krásně, pokaždé zaspi sám:/ čím by to mohlo být, mám strach, že dělám něco špatně:/

monculais
28. zář 2018

To je další z období. Může mít víc hlad. Nebo jen víc vnímá, že je tma, je tam sám. Nemyslím si, že děláš něco špatně

ivuska1986
28. zář 2018

@tamca016 ahojky, je to obdobi, co si prozije kazde mimco. Uz neusne samo, potrebuje treba uspat, nase mala mela co dva mesice jiny rezim - tez chtela i jinak uspavat, jednou stacilo mazlit, pak zase jen zpivat, pak chovat, ted v roce staci pritulit a hladit pobrisku. Zdali je mimco kojene, tak se prostě budit bude. Nase mala to zvladla i 15x za noc, cim byla starsti, tim to bylo horsi, po odstavu -bohuzel ve 12 mesicich - uz jsem nevydrzela fyzicky ani psychicky, spi konecne celou noc.🤗 takze neboj, nedelas nic špatně, mimca se budí a někteří jsou fakt nespavci.

zmrzlinka
28. zář 2018

Jak píšou holky je to další období. Uz začíná víc vnímat a musí to spracovat a za chvíli zacnou zoubky... Mne dcera zacala spát celou noc ve dvou letech a syn kolem 3 let.

barulina
28. zář 2018

A ja bych ho zkousela davat spat driv

hope09
28. zář 2018

Taky mu mohou růst zuby