icon

Enuretický alarm u dítěte, máte zkušenost?

mandarinka11111
24. led 2016

Ahoj, syn, kterému bude v červnu 6 let trpí enurézou. Do pěti let nosil v noci plenky, potom jsme je přestali na radu lékařky dávat. Chodíme na nefrologii a Luky bere asi čtvrt roku slabé prášky. Nefroložka nám doporučila zakoupit enuretický alarm. Máme ještě chvíli počkat nebo ho už zakoupit? Jaké máte s alarmem zkušenosti? Dobré či špatné?

Strana
z3
hope1
4. črc 2017

tedy u nás jiný režim-u vás to může být tím stresem-třeba nakonec vše proběhne v klidu a prcek se uklidní a tím se to zlepší...

hlavinka
18. říj 2017

zdravim vsechny. Prosim mate nekdo zkusenosti s alarmem a jaky typ byste doporucily? Dcerka 6,5 roku miva nehody, takze zvazuju alarm.
pripadne kdyby nekdo prodaval, budu rada za nabidku. Dekuju

hlavinka
18. říj 2017

@ojo
@hope1
ahoj holky, prosim pekne, jaky typ alarmu jste doma meli/mate?
A neprodavate nahodou? Dekuju moc

ojo
25. říj 2017

@hlavinka žádný jsem nakonec nepořídila, u syna je to opravdu tím stresem...hodně pomohli bachovy esence na míru, ale bere je už půl roku a neřeší to problém a dneska jde syn se mnou k paní, která léčí podle Jonáše, chodím k ní na masáže a přišla na to řeč a říkala mě, že k ní přišlo takhle s tímto problémem už několik chlapců, i starších (12 i 14letý) a všem pomohla...

hope1
26. říj 2017

@hlavinka my máme modo king moc nestál, ale fungoval... Jen si ho občas sama ztrhla a budilo to všechny zbytečně... Prodávat ho nemáme v plánu zatím. Nám se každopadne nakonec osvědčilo dát jí vycurat cca dvě hodiny po usnuti... Naštěstí chodí dcerka brzy spát, většinou kolem půl 8... Teď už dá zase celou noc a vydrží opět svých 12 hodin - zatukavam. U nás to asi opravdu bylo jen v hlavičce.

hlavinka
27. říj 2017

Holky, dekuju. Zatim asi jeste vydrzim

ojo
17. lis 2017

@hlavinka teď jsem se rozhodla, že ho přeci jen koupím. Přestal brát bachovky a začli jsme léčit Jonášovými kapkami, resp. dás s nimi do kupy i celý imunitní systém...nicméně stále se počůrává, teď poslední dobou zase častěji, takže prostě jdu i do tohoto...

hlavinka
3. pro 2017

@ojo tak drzim palce, aby to zabralo.
my jsme nakonec neporizovali a dcera dobry. Ona to totiz nema doma v Praze, ale jen u prarodicu.

spiralkas
30. čer 2021

@mandarinka11111
Ráda bych se podělila o čerstvou zkušenost s enuretickým alarmem. Synovi je 5 let a 4 měsíce. Trpěl na noční pomočování. Občas (opravdu vyjímečně, jednou týdně nebo i jednou za 14 dní) měl suchou plenu. Od pěti let se to zhoršilo a suchou plenu neměl vůbec. Už několik let jsme dbali na pitný režim, aby odpoledne moc nepil a večer skoro vůbec. Nebylo to nic platné. Enuretický alarm používáme měsíc a už po dvou týdnech používání jsem viděla výsledky. Dnes máme první týden v kuse, co se vůbec nepočůral. Plenky už na noc nedávám, alarm ano, ale už nás nebudí .... Zatím mohu opravdu doporučit. I pan doktor nám řekl, že alarm má účinnost 80 % a je to napořád. Kdyby to nezabralo, předepsal by mu léky. Koupila jsem nejlevnější alarm asi za 1000 Kč. Obsahuje 2 adaptéry, co se připínají ke spodnímu prádlu (jeden je náhradní). Opravdu okamžitě reaguje na jakoukoliv vlhkost - bzučí, vrní a bliká.

ladyhacek
11. bře 2023

Dobrý den prosím čerstvé zkušenosti s alarmem? Uvažujeme o něm, syn skoro 8 let a má problémy.
Děkuji

tataxxl
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3