Fenyklový čaj pro novorozence, Espumisan, laktobacily
Ahoj holky chci ze zeptat. Mam doma 14denni holčičku
Trapi nas obcas bříško. Mame doma espumisan davam 5-6 kapek pred každým kojenim. Plus rano laktobacil od swiss ale v mlece na lžíce to mala blbě polyka a dusi se. Kojim takze jinak to dat nevim jak. Ale napadlo me ze bych mohla denne kapku cajiku vim. Ze nemusim ze staci kdyh tp piju ja ale ze bych tsm rozpustila tu kapsli ale at zase tak neni předávkována
@sonia79 vysadila a nedava. Tyden nic a porad to same dr mi nabizi tejppvani břicha
Ahoj maminky chtěla bych se zeptat kolik ml mám dát málem fenykloveho čaje a mam ho pokaždé ohřívat asi jo studený je spatny ne. Děkuji za radu
ahoj mate nekdo zkusenost se svestkovou stavu,ja ji vcera zacla malemu davat,spatne kadime,ale at to zkousim jak to zkousim,vzdy ji vyblinká,i teplou i redenu i v caji
@mikalka1992
@mikalka1992
@mikalka1992
@mikalka1992
@mikalka1992
@mikalka1992 a feniklovy caj davam aspn vlazny a dam si drbet do flasticky,treba 30ml,stejne si bere p malinkym mnozstvi vickrat v prubehu dne a pokud je ten caj vekove pro to miminko,je jedno klik si da,pitny rezim neni na skodu

@sukynecka01 jo a zkus si opatřit nejaky šátek nebo nositko ,já s tím neměla zkušenosti vůbec žádný ,ale protože jsem si už před lety vytrpěla s dcerou podobně jako ty , chtěla jsem se tentokrát líp připravit a pořídila si tady na koni v bazaru nositko caboo
Ok ,stojí to kolem 1000 Kč, ale i v nejvyšší krizi se syn pokaždé zklidní ,prdi jak ďábel a já i neco udělám .. zvaž to.