icon

Fred & Flo. Zkušenosti?

kristyna233
30. říj 2019

Máte někdo zkušenosti s touhle značkou? 🙂

verunka11221
30. říj 2019

@kristyna233 Koupili jsme pleny, dceri nesedly . Meli jsme trojky a mala je procurala ani ne za hodku. Poslala jsem je dal a holcicka od pani co je brala se zas silene oprudila.

summer2012
30. říj 2019

A my zase spokojenost jako jedny z mála vydrží celou noc a bez opruzenin...začali jsme tedy až 4kou, teď 4+...střídám s plenkami z dm...jiné nám nesedli...ale třeba starší zas nesnesl ty z dm...chce to vyzkoušet...ale třeba ty natahovací fred flo protečou vždy...

eeveepokemon456
30. říj 2019

Po plenkách pampers jsem vyzkoušela značku Fred And flo (ultra dry). Vydržely mi i celou noc. Malá se mi po nich tolik neopruzuje jako po pamperskách. Když je zrovna nepoužívám tak dávám dceři látkové pleny značky Anavy, nebo zkouším i jiné jednorázové.
Ale myslím si, že to by si měla vyzkoušet každá maminka podle sebe a podle svého děťátka. Co jim bude vyhovovat nejvíce.

vendes
30. říj 2019

Plenky jsou takový průměr, nepřišlo mi, že by nějak rychle odváděly vlhkost. Noc by u nás určitě nedaly. Ty se sovama, co dělalo Tesco předtím, byly lepší.

emamokra
30. říj 2019

Vím že je teď kupovala kamarádka pro malého má dva roky - kupovala jen proto že ji došly a tyhle byly v akci a říkala že jsou fajn ale zase koupila ty na které byla zvykla

zelenaesmolda
30. říj 2019

@kristyna233
za me to jsou nejhorsi plinky na trhu.vyzkousela jsem snad vsechny u nas a nektere zahranicni.mala po zadnych nemela problem jenom po FF se vzdycky oprudila jakmile jsem ji neprebalila okamzite po vycurani,za me uz nikdy.

nikitka2323
1. lis 2019

Za me nejvetsi spokojenost...s opruzeninami jsme problem nikdy nemeli a co se tyce vydrze tak super..vydrzi nam celou noc ...jine procurava