Fungování rodiny se čtyřmi a více dětmi
Ahoj, máme právě tříměsíční miminko, čtvrté dítě v rodině. Děti jsou ve věku 12, 8, 2 a to miminko. Začínám mít pocit, že se nám to nějak vymyká z rukou. Manžel i já fungujeme na 100%, ale přesto spoustu věcí prostě nestíháme. Jak to máte vy? Máte pevný řád nebo spíš chaos jako my? 🙂 Poradíte nějaké "fígle"?
@victress já tedy suším v domě a žádné problémy s plísní nemáme a to používám i látkové plínky, takže tu prádlo visí v podstatě pořád. Ale zní to dobře, nemuset nikam nic tahat, nic věšet, hlídat v létě jestli mi na prádlo venku neprší. No asi začnu o sušičce dost uvažovat. Ještě mi povězte, když vyperu těch cca 6 kg prádla v pračce, tak těch stejných 6 kg dám do sušičky a nebo se to tam vše nevejde a musí se sušit nějak na víckrát?
@helabella smekám před tebou, bez spotřebičů a domácí výuka, to bych asi nedokázala. Máš pravdu, s miminkem se ten dřívější řád naboural, ale ono to zase bude fungovat.
Do sušičky se vejde 6kg,ale to už pak mám to prádlo trošku pomačkané.Raději dávám míň i do pračky,ale záleží i na tom ,co se suší 😉
@papalinka já mám sušičku na 7 kg, ale je to různé, nejlepší je mít pračku a sušičku na stejné kg, pračku mám na 5 kg, takže když dám do sušky jednu dávku, mám v sušce na dně, ale je to líp suché a nadýchané, 2 pračky jsou moc, takže tak 1 1/2 pračky, ale dávám většinou jenom 1 vypranou dávku, tedy 5 kg
Ahoj já mám tři děti a teď jsme ve 12tt 🙂 Starší dcery (13 a 9let) mám s exmanželem.
S přítelem máme syna 2 roky a ještě jsme chtěli jedno společné dítko aby bylo věkově blíž k synovi.Někdy jsou dny kdy toho mám plné brejle s třema dětma a říkám si jak to budu zvládat se čtyřma.ale zase na druhou stranu holky už jsou velké s hondně věcma mi pomůžou.jinak už mají své kamarády a zájmy kolikrát mám problém je vytáhnout i na procházku.sušičku ani myčku nemáme a zvládám to v pohodě. 🙂

@helabella S učením doma máte můj obdiv, já bych syna asi...no lépe mu je s učitelkou, nechce se mu nic dělat, odmlouvá.Je mu 11.