Hipp Combiotik 1 HA vs. Hipp Combiotik 1
Ahoj maminky,
prosim mate nektera zkusenost s temito mleky? Chutnaji obe stejne?
Pripadne jak bylo Vasim detem po klasickem Hippu? My koupili ten HA (klasicky nemeli), mala ho pije, je ji ok. Tak rozmyslim zda rovnou zustat u HA nebo zkusit klasik.
Dekuju
Jestli rodiče netrpí na alergie, tak se podle mě preventivně to HA dávat nemusí. My měli od začátku combiotik a je ok, dobrá chuť.
Manzel ho prave koupil “omylem”. Poslala jsem ho na zkousku pro Hipp- ten klasicky, protoze Nutrilon co nam byl doporucen male zpusoboval zacpu. Ale manzel privezl ten HA, jiny nemeli 🙂
Tak ted nevim zda u HA zustat, kdyz male sedi a nebo zkusit ten klasicky.
Urcite bych nedavala HA pokud neni treba.nas malej zatim krome jednoho bio mleka snesl vsechny znacky,ani si nevsimne zmeny,a to stridam hodne casto.zkuste a uvidite.kdyztak preprodate zbytek...
Moc děkuju, pročtu. Taky nechci zbytečně dávat ten HA. Alergií já ani manžel netrpíme.

My ochutnavali a nechutnaji stejne. HA je vic chemicke chuti, a jinak se ve vode rozpousti. Prckovi jsme HA koupili omylem, vypil to, ale delal ksichty a mel z toho hrozny prujem. Ale neni alergik ani citlivy na potraviny, davame proto dale Hipp combiotik 1 a vyhovuje.