icon

Hlídačky. Máte zkušenost s portálem?

marlik
10. led 2020

Milé maminky, máte některá zkušenost s portálem hlídacky.cz, popř. kde jste sháněly hlídání pro Vaše ratolesti? Sáním paní na hlídání na půlden v týdnu a moc nevím, kde se poohlédnout. Portál hlídačky se mi líbí, ale je hodně drahý (členství na týden s možností vidět pouze pět kontaktů za necelé 400Kč!).

eviicka
10. led 2020

@marlik mě ta cena odradila, sháněla jsem paní v jednom malém městě, a z výběru (asi tří) přicházela v úvahu jedna jediná, takže bych dala tolik peněz pouze za jeden jediný kontakt, ze kterého by nemuselo být vůbec nic. Chápu jejich princip a že z něčeho žít musí, ale tohle mě odradilo (ve městech bude ale výběr lepší).
(Díky síle internetu jsem tutéž paní pak sehnala jinak, ale nakonec ani nekontaktovala, protože se situace vyřešila jinak).

gryfis
10. led 2020

na hlídačkách jsem byla i já, nebo kamarádka, tím pádem myslím, že tam najdeš i velmi milé a šikovné slečny/paní.. ale hold je to pro ty, co hledají, zpoplatněné, pokud se nepletu.. Nejdříve bych rozhodila sítě i třeba tu, jestli někdo neví o někom, či po kamarádkách.. protože i já sama jsem přes jednu rodinu, která mě doporučila dál, měla další super rodinu.. pokud však nenajdeš jinak.. proč ne

lida9
10. led 2020

zkus fb skupiny typu ,,maminky v okoli mesta xy,, . u nas takhle funguji asi dve skupinky, radi i bazarek. najdes tam i hlidani a jine zajimave sluzby. treba neco takoveho bude i ve tvem okoli....

anitram00
10. led 2020

@marlik my to vyřešili tak, že jsme pohledali na fb podle krestniho jmena a města, a pak porovnávat fotku. Fakt je ten, že ta jedna měla na hlidackach psano že má volno, ale když jsme ji našli pres ten fb, tak psala, že je total vytizená. Takže ještě že jsme neplatili. Druhá takhle vyšla a ještě jsme našli přes centrumhlidanideti.cz, oslovili jsme 2,z toho jedna už funguje 🙂 Tak hodně štěstí