icon

Jak dlouho má spát novorozenec?

violla29
17. led 2020

Ahoj mám miminko, které má šest týdnů. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho by měla spát? První dva týdny spala normálně, ale teď přes den spí tak hodinu někdy dvě. V noci chodí spát tak v 11 někdy 1 jak kdy. V noci spi tak 4 hodiny. Hlad nemá, prdy taky ne. V kocaru taky pořádně nespí. Je to normální? Diky

Strana
z2
veronikav31
18. led 2020

@drakenn tak záleží zda je tomu tazatelka nakloněná nebo ne.nekdo šátky nemusí

veronikav31
18. led 2020

@drakenn tak záleží zda je tomu tazatelka nakloněná nebo ne.nekdo šátky nemusí

hermia
18. led 2020

@veronikav31 pokud by ji miminko spalo prerusovane hodinu dve pres den, chvile bdeni a tak dokola... a ctyri hodiny v noci, hodinu bdeni a dalsi ctyri hodiny... jiste by se pani neptala zda je to normalni 🙈🙆

veronikav31
18. led 2020

@hermia co je normální pro nás nemusí být normální pro jinou maminku.a když se ptají jiné maminky zda je normální když miminko spí hodinu,pak je vzhůru a spí další hodinu tak proc ne toto

kspp1
18. led 2020

Maly mel taky obdobi, kdy spal mene. A dcera od 11 mesicu nespala uz pres den nikdy. Spi, kolik potrebuje, i kdyz se to asi lisi od potreb maminky. Ted me maly, co ma 5 mesicu, budi rano v 5. No asi si nezvyknu 😁

veronikav31
18. led 2020

@kspp1 vidíš to,tady by tě za denní nespaní dcery někdo ukamenoval...spánek ji evidentně nechyběl,tak to neřešíš

kspp1
18. led 2020

@veronikav31 🙂 jo kamenovat to nekteri radi a radit taky, ale neni asi zpusob uspavani, ktery jsem v te dobe nezkusila. Vzdyt ten jeji denni spanek chybel hlavne mne 😁

veronikav31
19. led 2020

@kspp1 to je fakt,když dítě málo spí tak spánek chybí především mámě 😀,ale dítěti ne.Dcerku když jsem měla v kolíbce tak jsem si chodila taky chvilku lehnout

Strana
z2