Jak dostat dceru zpět do postýlky: Rady maminek
Ahoj,mám menší problém a nevim co s tím..snad se tu najde nějaká maminka,která si tímhle prošla a nebo má nějaké zkušenosti. Dcera cca od 13m,kdy ji začaly růst trojky zuby(4 naráz),tak se v noci budila a chtěla ke mě do postele. Vždy jsem si ji v noci vzala,abych mohla spát dál a malá neplakala. Pak už to bylo pravidelně každý den a od té doby ji mám v posteli…bohužel jeden večer nemohla spát a tak jsem si ji vzala do postele hned a lehla si k ní…no a od té doby,je to cca měsíc,dva kdy musím večer s ní do moji postele a tam vedle ni ležet a počkat až usne…nejsem na to absolutně zvykla…od narození usinala sama a spala u sebe a teď už jsem zoufalá,abych ji ještě dostala do postele k ni. Premyslela jsem o pořízení už větší postele pro malou,jestli na ni není postýlka uz malá a třeba se necítí komfortně. Pořadí mi prosím někdo jak ji dostat zpět do postylky? Miluju ji,ale aspoň v ty posteli bych chtěla byt sama😂😂😂

@veronikaveruverule u syna byl taky problem a nikdy bych tohle neudelala. Priznavam, ze me to taky stvalo. Aspon vecer jsem chtela mit volnej, ale v tu chvili me potreboval tak jsem byla s nim. Druhy syn byl uplny opak. Ten usinal hned a sam.
@adela1399 musi to byt pro Tebe narocne, rozumim Ti a chapu Te. U nas se to zlepsilo kdyz prestal po obede spat, u Vas uz mi jen napada aby se pres den hodne utahala a sla driv spat (aby nebyla pretazena), ale u syna to treba neplatilo. On jestli byl cely den doma nebo cele odpoledne radil venku tak to bylo furt stejny. U nas nebyl problem u nej byt i 2 hodiny, nekdy usnul i ve 23:00 a extrem byla pulnoc. Bohuzel ted ve 4 letech jakmile odpoledne usne (je treba unavenej ze skolky) tak pak tu strasi do pulnoci. Hrozny.