Jak zajistit péči o miminko při lázeňském pobytu?
Ahoj všem, našla jsem informací, že bych po císaři mohla mít nárok na lázně. Byla jste některá? Nacházím dost divné a rozporuplné informace o tom, jak to je mezitím s miminkem, tak bych ráda nějakou osobní zkušenost - zda jsou nějaké lázně, kde se během procedur o miminko někdo postará, nebo s sebou vážně potřebuju chůvu.
Ano, ale jako samoplátce. Na pojišťovnu určitě ne.
@1pomnenka a jak jste řešila hlídání miminka?
@sotrohp Já bych nejela, není důvod. Jsou těžší operace a lázně po nich nejsou. Za ty peníze bych raději jela i s miminkem k moři, vyjde to mnohem levněji. Až zjistíš, jak jsou lázně drahé, tak to vzdáš. Popřemýšlej o tom, co ti lázně dají. Neznám nikoho a to ani po 3 císařích, kdo by absolvoval lázně.
Gynekologie ma jasne dane indikace-
Sterilita
Onkologicke onemocnwni
Komplikovana operace
Opakovane tezke panevni zanety.
Urcite ne bezna sekce.
Gynekologie ma jasne dane indikace-
Sterilita
Onkologicke onemocnwni
Komplikovana operace
Opakovane tezke panevni zanety.
Urcite ne bezna sekce.
@hezz17 Přijde mi zcestné, když ještě není po sekci, zaobírat se pobytem v lázních.
@anonym_2e7ea9 to asi nemela byt reakce na me.
@hezz17 Ne, jen konstatování. To je jako kdybych měla všechny zuby zdravé a zajímala se o implantáty. 😉
To nemyslíte vážně,to není vážně onemocnění. Lidi kteří mají vážné diagnózy mají problém lázně dostát
Pokud vím, do lázní je třeba nastoupit max 3 měsíce po operaci. Upřímně řečeno bych o to s takhle malým dítětem nestála. Neumím si představit, že by první dny nebo týdny života strávilo v úplně cizím prostředí s hromadou lidí (např. i v době epidemie chřipky), bez táty apod. Ze začátku jsme ani nejezdili na návštěvy po rodině. Nehledě na to, že je potřeba chodit na prohlídky k lékaři (v místě bydliště). Další věc jsou očistky atd. Neříkám, že bych taky ráda nejela do lázní, ale v takové situaci je spousta důvodů, proč se mi to nezdá vhodné. Člověk navíc vůbec netuší jaké to dítě bude a může se stát, že bude neodložitelné a u kohokoliv jiného bude řvát. Prostě představy před a po porodu se mohou diametrálně lišit. Taky jsem určité věci pochopila až když jsem je zažila.
@upmd nárok na lázně je v podstatě po každé operaci, s chronickými stavy je to horší...
@sotrohp ale asi jako samoplátce, protože na pojištovnu dostat lázně lze na úplně jiné operace nebo pokud jsou nejaké problémy, nebo třeba u mladých holek po slepáku,ale po sekci je každá štastná, že zvládá péči, co nejdříve

mám za sebou dvě sekce, ani jednou jsem nebyla v lázních.