Jak zvládnout organizaci dne s dětmi? Inspirujte se zkušenostmi maminek
Ahojte, snad od doby co sem porodila a že už to budou 2 roky si vůbec neumim zorganizovat čas přes den. Do toho jsem na začátku druhého těhu.Každej den mě pohání stres co všechno potřebuju nebo měla bych stihnout ale je pravda že do toho hodně času třeba ráno po vstávání prosedim u kafe a u snídaně , malá snida mezitim kouká na pohádku a já lustruju třeba fb,citim se taky dost unavená. Přitom vim, že kdybych se už pustila do vaření tak můžeme jít brzo obědvat a hned po-o ven, ale já jsem v tomhle fakt marná, věčně prokrastinátor. Snad to i po porodu bude trochu lepší s tou únavou. Věnuju se malý a práce stojí, pustím se do práce a malá zrovna potřebuje tisíc věcí, tak to skončí tím, že si zase unavená sednu. Trochu se děsím jak budu přes den stíhat se dvěma. Můžete mi napsat váš denní program, něco jako manuál ve výměně manzelek 😆jak to ženský máte nastavený , jak všechno stíhate, kdy co děláte?
Zakladatelko, já sice lítám celý den jak hadr na holi, téměř se nezastavím, s motivací ani s organizací dne potíž nemám, ALE stejně je u nás teď pořád nepořádek, pořád něco nestíhám, pořád mám v hlavě To Do seznam. 🤷♀️ Mám holt jen 2 ruce na 3 maličké děti (4,5 nejstarší, 14 měsíců nejmladší). Než uklidím kuchyň je výbuch v obýváku. S jedním jsem denně vysála, ob den až dva vytrela. Teď jsem ráda, když 2x do týdne vysaju, vytření, jak vyjde… všichni tři potřebují ještě mojí asistenci v kupě činností, všichni tři umí udělat úžasný nepořádek, s úklidem už je to horší. A co, je to jen období a bude zase líp.

@lentilkah Já ti rozumím, ale ty přece nemůžeš vědět, jak máme dispozičně řešený byt, jaké mám děti, ani jaký dělám "opatření", aby se nic nestalo, neboj se, já svoje děti miluji víc než cokoliv na světě a nikdy bych nedělala nic, co by je mohlo ohrozit na zdraví či životě. 😘