icon

Jaké eko pleny?

bayt
11. črc 2019

Aahoj, nemáte prosím tip na eko pleny? Ideálně co nejvíce šetrně vyrobené, bez chlóru a podobných fuj věcí 🙂 A vyrobené u nás nebo prostě v Evropě?

evannaj
11. črc 2019

Já používám Bambo nature, jsou skvělé, i cenově. Mám vyzkoušené i Naty, ale Bambo jsou lepší.

jirovapa
11. črc 2019

@bayt plenky MonPeri. Mají i vlhčené ubrousky. 🙂

bayt
autor
11. črc 2019

@jirovapa A nevyrábí se v Číně?

journals
11. črc 2019

@jirovapa vlhcene ubrousky od monperi jsou docela hnusne a chemicke 😖

@bayt zalozila jsem si na profilu album se zkusenostmi, muzes mrknout. Za nas nejlepsi muumi.

michaelllas
11. črc 2019

Muumi Baby🙂

bayt
autor
11. črc 2019

@journals
@michaelllas To už jste dvě, tak na ně mrknu 🙂 Mně se líbily Attitude, jenže už se právě nevyrábí :( Jinak jsem od Attitude měla i vlhčené ubrousky a nedám na ně dopustit.

journals
11. črc 2019

@bayt ty vyzkousene nemam, ale maji skvely opalovak pro mrnouse!
Ty muminci jsou nejlepsi, jen si to nechaji zaplatit. Kolorky (=MonPeri) taky nejsou spatne, ale jsou takove vic papirove. Na mumincich se mi prave libi ten material, to se vubec neda srovnavat.
Myslim, ze existuje i eshop ktery posila vzorky 😉
Ubrousky mi vyhovuji Bambo Nature, mam i ty muminkove, ale jeste jsem nestihla vyzkouset

bayt
autor
11. črc 2019

@journals Já mám ty Attitude převážně, kor na novorozence jsem měla jen ty. Ty MonPeri se mi nelíbily, že je snad vyrábí v Číně. Ale ještě nevím, kde vyrábí ty Muumi.

journals
11. črc 2019

@bayt jojo, MonPeri se vyrábí v Číně, stejně jako Kolorky (jsou to taky MonPeri). Muumi se vyrábějí ve Finsku.

bayt
autor
11. črc 2019

@journals A neznáš takové ty pleny Naty nebo 7th Generation? Ty mám objednané teď...

journals
11. črc 2019

@bayt ani jedny jsem nezkousela. To jsou snad jedine dvoje ktere vyzkousene nemam. Naty me recenzi nenadchly, to uz spis ty Bambo Nature. A fajn byly i Moltex.
Jeste me napadlo - koukni na radimradi - je tam docela pekne udelana recenze

bayt
autor
11. črc 2019

@journals Já jsem kdysi viděla strašně fajn recenzi a srovnání těch eko plen, ale nemůžu ji dohledat...kdyžtak to sem dám.

bayt
autor
11. črc 2019
journals
11. črc 2019

Diky, rada mrknu! Kdybys chtela neco dalsiho, tak radimradi.cz - jsou i na Fb a je fajn, ze testujou prubezne. Najdes tam i testy vlhcenaku atd.
Budu rada, kdyz sem pak napises s jakou znackou jsi nejvic spokojena 🙂

bayt
autor
11. črc 2019

@journals Díky, no já jsem byla opravdu spokojená s tím Attitude, mívala jsem i ty Pampers Premium Care, tak srovnávám s tím. Teď bych chtěla zkusit látkovat, ale na noc a hlavně na cesty mít jednorázové.

lenerka1
11. črc 2019

U prvního jsem používala jen Naty, po všem ostatním včetně Bambo nature se opruzoval. To je ještě vyráběli ve Švédku. Teď je vyrábí tuším v Turecku, ale na druhátko mám taky jeden balík koupený, že vyzkouším, jak moc se změnila kvalita a jestli sednou.

jirovapa
11. črc 2019

@journals já jsem s nimi spokojená a jelikož nerada objednávám z internetu, protože chci podporovat kamenné prodejny, tak měnit nehodlám. Jen jsem napsala svůj názor. 🙃

jirovapa
11. črc 2019

@bayt ano, vyrábí plenky v Číně s absolutním dozorem kvality, výroba se postupně převádí do ČR, ale právě třeba vlhčené ubrousky, které již přesunuly výrobu měly problémy s balením. Kvalita je zaručena českou firmou, která si ji hlídá. Nechci obhajovat, vyzkoušela jsem a měnit rozhodně nebudu. Po spoustě plenek nám tyto konečně vyhovují a hlavně malá není vůbec opruzená. 🙃🙂

luj89
11. črc 2019

UNUO jsou super

martulka6188
11. črc 2019

Nam vyhovuji plenky Parasol. Jsou vyrobene v CR. Sice jsem o nich cetla, ze toho moc nepoberou, ale mne nikdy neprotekly, opravdu jsem spokojena. Dcera ma 2 roky.