icon

Je moje šestiměsíční dítě dehydratované, když pije málo UM?

simca128
28. čer 2022

Ahoj holky,chci se zeptat je tu nektera ktera ma mimco co nechce ted moc pit um? Mala ma 6 masicu a co zacli ty horka pije min um
Predtim pila od 750-900ml 24h a dneska mi stezi vypila 650ml pila i 80ml vodu mi vubec nechce prikrmy mi ji jen masozel cca 100g(pul sklenicky)
Sem zoufala a mam strach aby nebyla dehydratovana
Predem rikam ovoce presnidavky kase jogurtx nechce
Je ciste na um plus obed masozel tak me zajima je tu nekdo komu pije malo um a je vse v poradku plus je na tom s prikrmy stejne bidne jako my?
Ted co sou ty vedra i min cura ale za to se vic poti dr rikala ze to tak byva moc nema tmavou jen sem zoufala jestli toho um neni opravdu tak malo a nehrozi ta dehydratace
Tak hledam nekoho jestli to ma nekdo stim stejne jako ja u maly
Vodu nabizim stale nechce jestli vypije 60ml za den a to ji to jeste do pusinky pres savicku strikam dokud otvira pusinku

Strana
z2
simca128
autor
30. čer 2022

@tasimia a rvat tos me pobavila asi nevis co je psany text 😂

tasimia
30. čer 2022

@simca128 to máš pravdu, tvému psanému projevu a chování opravdu nerozumím.
K nepochopení je tvé fňukání a chování, ale myslím, že to už jsem ti napsala ne? Ale zřejmě ty nerozumíš psanému textu, když se na to pořád musíš ptát a chovat se jako buran.
A ano, akorát ti krasu energii, jasně😂.
Řekl bych, že jsem chápavá celkem dost, ale tvé chování naprosto nechápu a ještě jsem nezažila, aby někdo na fóru plné maminek, co si zde pomáhá a radí, štekal za to, že mu chce někdo poradit, protože má třeba starost.
Takže máš pravdu, tohle buranské chování fakt nechápu - v tom jediném s tebou souhlasím.

simca128
autor
30. čer 2022

@tasimia 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🖕🏻

tasimia
30. čer 2022

@simca128 🙋🏻‍♀️

Strana
z2