Je moje šestiměsíční dítě dehydratované, když pije málo UM?
Ahoj holky,chci se zeptat je tu nektera ktera ma mimco co nechce ted moc pit um? Mala ma 6 masicu a co zacli ty horka pije min um
Predtim pila od 750-900ml 24h a dneska mi stezi vypila 650ml pila i 80ml vodu mi vubec nechce prikrmy mi ji jen masozel cca 100g(pul sklenicky)
Sem zoufala a mam strach aby nebyla dehydratovana
Predem rikam ovoce presnidavky kase jogurtx nechce
Je ciste na um plus obed masozel tak me zajima je tu nekdo komu pije malo um a je vse v poradku plus je na tom s prikrmy stejne bidne jako my?
Ted co sou ty vedra i min cura ale za to se vic poti dr rikala ze to tak byva moc nema tmavou jen sem zoufala jestli toho um neni opravdu tak malo a nehrozi ta dehydratace
Tak hledam nekoho jestli to ma nekdo stim stejne jako ja u maly
Vodu nabizim stale nechce jestli vypije 60ml za den a to ji to jeste do pusinky pres savicku strikam dokud otvira pusinku
@simca128 to máš pravdu, tvému psanému projevu a chování opravdu nerozumím.
K nepochopení je tvé fňukání a chování, ale myslím, že to už jsem ti napsala ne? Ale zřejmě ty nerozumíš psanému textu, když se na to pořád musíš ptát a chovat se jako buran.
A ano, akorát ti krasu energii, jasně😂.
Řekl bych, že jsem chápavá celkem dost, ale tvé chování naprosto nechápu a ještě jsem nezažila, aby někdo na fóru plné maminek, co si zde pomáhá a radí, štekal za to, že mu chce někdo poradit, protože má třeba starost.
Takže máš pravdu, tohle buranské chování fakt nechápu - v tom jediném s tebou souhlasím.

@tasimia a rvat tos me pobavila asi nevis co je psany text 😂