Je to hloupé? Nechci zvěřejňovat fotky svých dětí
26. říj 2016
Dobrý den,omlouvám se za přihlouplý dotaz,ale je tu nějaká maminka,co nezveřejňuje fotky na internetu,hlavně facebooku? čekám druhé miminko,jsem mladá maminka 22 let a nedávám fotky na facebook,ale když se mě kamarádka ptala,jestli dam male na facebook,abych se pochlubila a ja sem napsala,že ne,tak div sem nebyla nejdivnější člověk na světě. Na fb normálně chodím,ale nevidím důvod tam vystavovat svoje děti,co si o tom myslíte? Je tu někdo,kdo též nevystavuje děti na fb, i když je to v dnešní době úplně normální....
Předchozí
Strana
z4
@drzticka81 A máte ošeřeno, že rodiče nedají stažené fotky právě na ten FB ? 🙂
Já pravidelné dávám fotky svých dětí na facebooku i na instragram a podle mě na tom nic špatného není
Předchozí
Strana
z4

@tulena Tu je ale problém někde jinde. Samozřejmě je možné pro školku/školy hodit fotky na zaheslované stránky, ALE v dnešní době školka potřebuje ukázat, že je "živá", že se v ní něco děje a jaké pořádají akce apod. Když rodiče vybírají školku, tak se většina mrkne na webové stránky a tam vidí spoustu fotek ze života té školky a najednou je jim o trochu sympatičtější než školka, kde se sice můžou podívat na kalendář, ale ten je nic neříkající.
Učím na SŠ, pod kterou spadá i školka, takže to tak opravdu je. Tímto způsobem mezi sebou bojují i SŠ.
Sama pro naši SŠ fotím různé akce a naštěstí (souhlas s @kamino) nikdo neměl problém souhlas s uveřejněním podepsat, protože vyhledávat pak jednu osobu, jestli tam je nebo není a tu retušovat by bylo za trest.
Chápu, že si někdo vybere možnost neuveřejnění a neodsuzuji to. Ale v případě školky mi to nepřijde taková hrůza, jak FB apod. Většinou je tam kupa usmívajících se dětí bez jména nebo jiných rodinných a soukromých fotek.