icon

Je to hloupé? Nechci zvěřejňovat fotky svých dětí

lucijenkaa
26. říj 2016

Dobrý den,omlouvám se za přihlouplý dotaz,ale je tu nějaká maminka,co nezveřejňuje fotky na internetu,hlavně facebooku? čekám druhé miminko,jsem mladá maminka 22 let a nedávám fotky na facebook,ale když se mě kamarádka ptala,jestli dam male na facebook,abych se pochlubila a ja sem napsala,že ne,tak div sem nebyla nejdivnější člověk na světě. Na fb normálně chodím,ale nevidím důvod tam vystavovat svoje děti,co si o tom myslíte? Je tu někdo,kdo též nevystavuje děti na fb, i když je to v dnešní době úplně normální....

Strana
z4
g_m
27. říj 2016

@tulena Tu je ale problém někde jinde. Samozřejmě je možné pro školku/školy hodit fotky na zaheslované stránky, ALE v dnešní době školka potřebuje ukázat, že je "živá", že se v ní něco děje a jaké pořádají akce apod. Když rodiče vybírají školku, tak se většina mrkne na webové stránky a tam vidí spoustu fotek ze života té školky a najednou je jim o trochu sympatičtější než školka, kde se sice můžou podívat na kalendář, ale ten je nic neříkající.
Učím na SŠ, pod kterou spadá i školka, takže to tak opravdu je. Tímto způsobem mezi sebou bojují i SŠ.
Sama pro naši SŠ fotím různé akce a naštěstí (souhlas s @kamino) nikdo neměl problém souhlas s uveřejněním podepsat, protože vyhledávat pak jednu osobu, jestli tam je nebo není a tu retušovat by bylo za trest.
Chápu, že si někdo vybere možnost neuveřejnění a neodsuzuji to. Ale v případě školky mi to nepřijde taková hrůza, jak FB apod. Většinou je tam kupa usmívajících se dětí bez jména nebo jiných rodinných a soukromých fotek.

tulena
Autor odpověď smazal
kamino
27. říj 2016

@drzticka81 A máte ošeřeno, že rodiče nedají stažené fotky právě na ten FB ? 🙂

shakira007
6. pro 2019

Já pravidelné dávám fotky svých dětí na facebooku i na instragram a podle mě na tom nic špatného není

Strana
z4