icon

Je zaklonění hlavy při spaní u miminka normální?

alex97
18. dub 2022

Dobrý den.
Maminky dcera už mi týden spí takto (viz.obrazek) ..
A někdy má hlavu ještě víc zakloněnou...Dělá to vždy když spí i v kočáru... Je to normální? Vždy se bojím aby si něco neudělala...Jak kdyžtak předejít? Děkuji za odpovědi..
Hezký večer 🍀

Je zaklonění hlavy při spaní u miminka normální?
lidija1234
18. dub 2022

@alex97 ahoj mě malej taky zaklani trošku hlavu ale kamarádce hodně...no nevím rehabilitační mi řekla že bych mu to dovolit neměla a obložit ho rucnikama aby se nemohl zaklonit. Já to teda neřeším a nechávám ho tak spát ale nespí mi tak celou noc 🤷

alex97
autor
18. dub 2022

@lidija1234 Tak to by si ty ručníky malá vytahala.... 😀 je to ďábel..Už takhle v noci ji načapu že má cop přes břicho 🤷‍♀️🤯

emillyhk
18. dub 2022

@alex97 V 6m spal syn v šílených polohách 🙈😄 Ze začátku jsem ho rovnala, později už ne. Mám krásnou sbírku fotek, kde spí s hlavou zakloněnou tak, že mě bolí za krkem už jenom z pohledu na něj 😂 Přestal s tím sám.

pampeliska1313
18. dub 2022

Syn tak spí taky. A teda já ji nemám tak zakloněnou, ale taky to dělám. Fyzio konkrétně na tohle u syna nekoukala, ale teda záklony dělá solidní.

elesse
18. dub 2022

Syn spal uplne presne jako mrnous od Emily vyse… prestal to po nejake dobe delat sam. Taky mi prislo, ze si ulomi hlavu🙂

jjasmina
18. dub 2022

@alex97 mě to přijde v pohodě 😄

alex97
autor
19. dub 2022

Děkuji všem...Kdybych takhle měla spát já...Tak týden nepohnu krkem 🤯🤯🤯