icon

Kdy je dobré, aby mimčo spalo samo v pokojíčku?

efea1986
10. dub 2015

Chtěla jsem se zeptat, kdy je dobré a mimčo spalo , samo v pokojíčku ?nám budou pomalu 2měsíce. V noci mi spinká relativně dobř, někdy se poštěstí, že vydrží dlouho než se vzbudí na jídlo .Tak právě přemýšlím že b sme ho zusili dát dopokojíčku aby spinkal sám.ale na jednu stranu mije ho líto , že by byl sám v pokojíču ☹

Strana
z2
martaveg
12. dub 2015

@eva267 @veri0007 Taky je mi blizsi nazor, ze pracujici tatinek ma narok na spanek nez ze je to snad dite obou, tak at nespi oba.. a hlavne to tak planuji proto, ze i ja se tak vyspim lepe, kdyz nebudu stresovat jestli prcek nevzbudil manzela nebo manzel prcka, to bych se asi vazne vubec nevyspala celou noc :-/
ale mam kamarady u kterych to dlouhodobe spolecne spani ve trech nebo dokonce ctyrech funguje, kazdemu proste vyhovuje neco jineho, pro mne osobne by to bylo stresujici
a naprosty souhlas s nutnym soukromim na vyrobu dalsiho mimca 😀

mer
12. dub 2015

My máme 3 roky a furt spí s náma v ložnici, a myslím, že už dávno mohla být v pokojíku, ale jaksi nebyl prostor, ale ideál vidím tak kolem roku na přesun do pokojíku, 2 měsíce je málo, já do roka vždy poslouchala její dýchání a pak až v klidu usnula a to sme měli i monitor

efea1986
autor
12. dub 2015

Tak unás je jedno jestli mám hlídat jestli male vzbudí tatínka , nebo naopak .Páč tatínek někdy ani neví že malej je vzhůru , a že jsem ho krmila ,,.A malího tatínek nevzbudí, ,maej se vzbudí sám ná jídlo.A je fakt že asi dlouho o budem mít usebe , sice bydlíme v RD.Malej má svůj pokojíček kde má oblečení a kde o i přebaluji.A jestli budem chtít druhý , tak to ještě nevíme,možná časem jo , a třeba už malej bud ve svím , ale to je zatím ve hvězdách.Jina všem moc děkuji za Vaše názory, at jsou tak či onak 🙂

versatilka
24. dub 2015

@efea1986 Moje dvojčata spí v pokojíčku (napůl s obývacím pokojem) sama zhruba od 14 dnů a je to lepší pro obě strany. Původně jsem je chtěla mít v ložnici delší dobu, ale ukázalo se to jako nevyhovující. Takhle my nerušíme je a oni nás. Kolikrát jsem se za noc vzbudila jemným kňournutím a děti přitom spinkali vesela dál a jen já vyskakovala k postýlce zcela zbytečně. Teď jim je 5 měsíců a už mi spinkají krásně celou noc (12 hodin) v kuse, už i bez lampičky a nezavinutí 😉 jsem pro nastavení spacího režimu hned od začátku.

cabadajovimah
24. dub 2015

Syn je snadno vzbuditelné dítě od prvních dnů, takže je sám v jiné místnosti než my asi od osmi měsíců. Dlouho jsem se zdráhala, ale po té, co jsem unavená usnula v obýváku a dítě v naší ložnici spalo klidně většinu noci, jsem uznala, že se prostě rušíme...V novém bytě má už i svůj pokojíček a chodí si tam v 16 - ti měsících sám hrát...je to prostě samostatný jedinec..🙂ale žádná z kamarádek se stejně starým dítětem to tak nemá, je to opravdu asi o dítěti.

efea1986
autor
24. dub 2015

@versatilka No ten náš prodlka začal poslední dobou cestovat v postýlce,takže někdy se stane že se otočí a pak nemůže zpět tak začne plakat a musím ho dát zpět tak jak byl před otočením.A někdy mi v noci vydrží spinkat dlouho a někdy se teda budí pravidelně po 3hodinách,.Uvidíme jak to bude až bude starší,ted nám jsou 2měsíce,a sama na sobě cítím to že bych ho ještě nenechala samotného

versatilka
24. dub 2015

@efea1986 to je jasné, hlavně vám to musí vyhovovat 😉

efea1986
autor
24. dub 2015

@versatilka jj zatím nám to tak vyhovuje.Někdy naněj chvilku koukám jak sladce spinká

zo_ja
24. dub 2015

@eva267 U nás děti spí s matkou, než přijde další sourozenec, a spí taky dobře, a podle mě je to zase tím, že mají jistotu bezpečí. Ale nic proti tomu, každý dítě je jiný. 😉

Strana
z2