Kdy jste poprvé dítě plácli?
Holky,jen tak pro zvědavost a statistiku.V jakém věku jste dítko poprvé plácli přes ruku nebo přes zadek?Děkuji za odpovědi 🙂
@dzungala ona cítí že máte klidný hlas a že jí povídáte ale ve 4 měsících vám těžko rozumí. no hele s uspáváním jedné holčičky mám taky někdy problém teda si aspoň myslím ale když tady čtu že uspáváte pomale 4 hodiny tak to já mám laláč.....jenom si párkrát zabrečí a není to v kuse, někdy donesu ještě mlíčko, někdy sednu k postýlce, a uklidním ji...přijde mi, že prostě nechce být v postýlce a vzteká se tam ale unavená je. tak se jí snažím uklidnit, hladím zpívám a když vidím že je klidná....tak odejdu, obvykle potom nastává pláč ale ne dlouhý, pak usne....ale každé dítě je prostě jiné, třeba moje druhá holčička tak prostě má taková jasné přestavy, brečí pouze když má hlad dostane mlíčko a je klídek, nebo když jí bolí zoubky, nebo prostě nechce být v postýlce, tak ji musím vytáhnout, ale je pravda, že klidné hlas a hlazení uklidní obě, cítí lásku a to potřebují nejvíc. jen si to prostě musíme uvědomovat no.....ale je to mnohdy těžké, protože ženská je nevyspalá vynervovaná a taky by potřebovala aby ji někdo hladil 🙂
@dzungala jj znakování to mě zaujalo, včera jsem brouzdala na netu - podvečer - ten mi holčičky nechávají pravidelně volný 🤐 tak jsem shlédla video a zkouším první znaky, dneska jsme začly tak čekám nějaké odezvy tak za 14 dní? nebo to závisí na dítěti? třeba jedna holčička ta má svoji řeč ta je spíš na blbinky a směje se a druhá je vnímavá co jí říkám - říká máma, táta, teta, toto a nenenenene (to má asi teda po mě) a už začla dělat ručičkou pápá....tak jsem zvědavá, jestli se naučí také znakovat ale věřím že ano, děti jsou hodně učenlivé....zkouším máma, táta, mlíčko, jíst, pít (teda spíš ham a brm brm 😀 na kočárek říkám pojedeme pápá ale to nevim teda jak se ukazuje 🙂