icon

Knížka o výchově a dětských nemocech. Máte nějaký tip?

franzovka
14. črc 2009

Nemáte někdo tip na hezkou a hlavně praktickou knížku o výchově dětí od narození, případně i dětských nemocech? Na trhu je toho tolik, ale některé jsou nepoužitelné, zvláště ty od amerických autorek, které nikdy nekrmily Sunarem a nenechaly by dítě jíst hliníkovou lžičkou 😀

soanpe
14. črc 2009

franzovka
taky jsem něco takového hledala,ale vzdala jsem to. Hodně věcíi tak nějak vydedukuju sama a stejně kažé dítě je jiné a ne vše na každé funguje 😀
jinak spoustu info je na babyonline.cz, rodina.cz, chytrazena.cz .... a samozřejmě MK 😉
Z okolí vím, že maminky,které mají tyto "chytré" knihy jsou pak na nervy, když jim děťátko neroste a nevyvíjí se podle knihy.
Zrovna moje kamarádka byla úplně vyřízená, že její 8m. chlapeček ještě pořádně neleze, že asi bude postiženej, protože chytrá kniha říká, že 8 m.děti musí už krásně lézt po 4 😝

franzovka
autor
14. črc 2009

já si taky najdu všechno na netu, ale chtěla jsem to pro kamarádku, která "je na knížky". Ale jinak máš pravdu, někdy je lepší nevědět 😉

soanpe
14. črc 2009

švagrová si chválí Velkou knihu o matce a dítěti ale když jsme ji prolistovala, tak fakt spoustu věcí vyhledáš na netu
já třeba chtěla knihu o pohybových aktivitách, ale přijde mi, že jsou zaměřené na děti které jsou méně akční, než nae Sofi. Potřebuju něco s říkadly atd. nějak si žádný nemůžu vybavit 😅

soanpe
14. črc 2009

vendulka
děkuji 😉