Kolik váží děti od jednoho do jednoho a půl roku?
Dobry den, kolik vam pribrali deti od roka do roka a pul? Mala mela v roce 10620g od pul roka pribira 500g ta mesice od toho 10 do 12 mesice to bylo asi 420g a porad to jede takhle stale nahoru. Ted je ji 13 mesicu a kousek a uz tech 11kg ma. Jeste nechodi.
Dekuji
Myslim ze najviac zalezi na tom, kedy zacne chodit, vtedy sa to priberanie hooodne spomali. Dcera v 10 mesiacoch asi 10,3 a v 18 mesiacoch 10,7. Nechcela moc papat a v podstate od 9 mesiaca beha. Teraz ma dva a pol roka a ma 13,6 kg, konecne 🙏🏻 chodili sme 4x na krv, brala zelezo… radsej nech priberaju
@tereterez ahoj, porodní váha syna byla 3830 g a 51 cm. V roce vážil 8320g a 73 cm a v roce a půl 9280g 78 cm. Nyní mu budou dva roky a dle mě váží 9500g. Syn začal chodit v 10 měsících a 2 týdnech, jakmile začal chodit, tak pak začal skákat, běhat, lozit všude, je dost akci 🙂 Asi bude drobný po mě 🙂 33 let, 166 cm a 52 kg
@tereterez to je různé. Nejstarší syn měl v roce 10kg, ve dvou 12. Pristredni měl v roce 9,5kg a ve dvou 11. No a nejmladší měl v roce kolem 10 kil a teď má dva a má 15 kg 🤣🤣😁😁 takže za mě je u vás váha v pohodě. Jakmile začne chodit, váha se zastaví a tak rychlo už přibírat nebude
Dokud nechodila tak přibírala dcera jak má. Ale co běhá je to bída,každý gram vymodlený. V březnu ji budou tři a má sotva 12kg ,je drobek ,ale já byla taky a vlastně pořád jsem.
@dandaa jako já i přítel jsme byli oba drobní jako malý. Mě to zůstalo do dnes jen přítel je kus chlapa (posiluje už roky). Malý je živí, skáče, běhá, směje se, nevypadá že by mu něco chybělo,takže si myslím, že je to ok. Jsou děti, které jsou mohutnější a které jsou drobnější. Dětská občas s tou váhou straší a na druhou stranu mi řekne, že já jsem vlastně taky hubená, tak malý bude asi po mě, no tak si vyberte 🙂
A z jakeho duvodu to dite vazis ? Me syna zvazili na rocni prohlidce a vcera se v 19 mesicich postavil u dr( kdyz byl 2.syn) ze zabavy. Na vahu tak ma 12.9 ...jinak to neresim a zvazila by ho dr az na prohlidce na jaře...
@tereterez pokud nechodi a neji nezdrave vubec bych to neresila
@dandaa vela maminiek hovori ze dieta vie kolko ma jest a nemusi priberat tabulkovo, ale ja myslim ze je fajn to skontrolovat. Dcera vobec nevyzerala ako anemicke dieta, plno energie, nezastavitelna, vesela a zeleza fakt hodne malo, kvapkali sme snad 5 mesiacov. Ono je to pak zacarovany kruh, preto troia nechutenstvom.. ja som pomerne alergicka na reci ze ked bude chciet jest, tak bude jest…trapili sme sa rok, pomohlo az to zelezo a obmedzenie kojenia
@vladienka je to tak,dcera je extrémně živá a nezastaví se ,od roka nespí přes den, takže brutus . Doktorka velmi zkušená a pečlivá, proto nechala udělat krevní testy a i když jsem dávala obyčejné déčko měla ho málo, stejně tak železo ,bylo ho málo. Teď zase kapu ať vidíme kolik bude mít v březnu na kontrole po roce. Od doby co jí jídlo pečlivě hlídám přibrala kilo za půl roku ,což je u nás velký úspěch.
@tereterez od 10 mesicu porad stejne plus minus par gramu zacala chodit kolem nabytku pak sama a ma necelych 10.5 kila uz ctyri mesice . Ji jako protrzena ale cely den lita tam a zpatky tak se nedivim….

@tereterez tech 420g je za mesic