Kosmetika na koupání. Kdy jste miminku změnili?

annoonniimm
16. čer 2023

Zdravím, mám otázku kdy jste změnili kosmetiku na koupání u miminek? Používáme od narození sebamed a dcera už bude mít rok a chtěla bych přejít na něco levnějšího pro děti, ale není to ještě brzo? Děkuji

zelenaesmolda
16. čer 2023

Ja pouzivam u 5 lete porad ty miminkovske sprchace.Ale spis nez z nutnosti tak spotrebovavam zasoby.U rocniho ditete bych jeste neprechazela,mozna bych volila jinou levnejsi detskou kosmetiku.

emillyhk
16. čer 2023

@annoonniimm Syn má 2,5 a stále máme miminkovskou kosmetiku. Používáme Welledu do koupele, je to pár kapek (koupe se ve vaničce, takže ani vody není tolik), ničím už potom nemažu. Vlasy má krátké, myju šamponem 1x týdně, spotřeba taky minimální. Jako od rodiny už dostal různé dětské sprcháče, apod, ale pořád máme zásoby té miminkovské kosmetiky, takže nejdřív potřebujeme to.

gdpr
16. čer 2023

Ja mám 4rocnu a pouzivam ABC derm od Biodermy je od norodenia a pomer cena-kvalita je podľa mňa super hlavne na tom veľkom balení. Tak isto mame este stale babatkovske telove mlieko a minimálne do školy-6rokov neplánujem meniť.

teate
16. čer 2023

Naše tříletá má pořád Sebamed a nějak to nehodláme měnit. Naopak se s ním někdy i my umyjeme. 😅

veronicka89
16. čer 2023

Dm i Rossmann má dost kvalitní kosmetiky...sebamed mi teda lepší nepřijde....

srnii
18. čer 2023

Dceři jsem kupovala první rok a půl weledu, teď přecházíme na levnější kii-baa. Sebamed je zbytečná chemie, to už bych radši koupila dětské alverde. To je o dost levnější a složením nesrovnatelně lepší.

janule0123
28. čer 2023

@annoonniimm u 3,5 roku weleda do koupání a na sprchování hipp.. takže jedem jak u mimca, akorát se přidal ten hipp…. A olejicek dávno ne ..