Koupání miminka - jaké osušky a kosmetiku používáte?

dzejnule
3. dub 2017

Ahojte, v čem jste sušily miminka po koupání? Četla jsem o Libštátských "skvělých" tetra osuškách. Na internetových stránkách je neskutečné vychvalují. Už jsem chtěla i objednávat. Naštěstí jsem ještě mrkla na diskuzní fóra a tam je docela slušně maminy zkritizovaly 😀
Doporučujete teda klasiku froté osušku? Děkuji moc! 🙂
A budu ráda, když i připíšete, v čem jste mimča koupaly - myslím teď, jakou jste používaly kosmetiku.

j.a.n.i
3. dub 2017

@dzejnule Kosmetiku žádnou, max olivový olej. A jinak bambusové tetrapleny, dají se objednat na netu, ale pokud si vystačíš s jednou, tak je mají i v DM drogerii (mají je tam dražší než na netu, ale zas bez poštovného) - takové barevné, u mimi věcí.

monaluza
3. dub 2017

Tetra osusky jsou neprosta klasika, nechlupati a netvrdnou, rychle schnou, to bude jejich hlavni vyhoda oproti frote. Mam jich par jeste ze sveho detstvi, jsou nesmrtelne. Bambus taky super, je krasne jemny, ale prat max na 40, jinak se strasne srazi. Na myti mam obyc detske mydlo, pouzivam jen na zadek a pozdeji na spinave ruce. Mazala jsem jen obcas slunecnicovym olejem z lekarny, ale priste koupim mandlovy.

sirka1
3. dub 2017

Na ty bambusové pleny jsem koukala na internetu, mám v plánu objednávat z http://www.t-tomi.cz/

brusinka91
5. dub 2017

Na uplne male mimi jsem mela bambusove pleny z toho DMka, ted uz je mam jen na osuseni mokreho zadku pri prebalovani a po koupani susim tetra osuskou. Frote mi zatim prijdou moc "brutalni" na mimco 😀 Jinak kosmetiku pouzivam Hipp.

janawei
17. dub 2017

Používali jsme (a zase budeme používat) klasické froté osušky. Mám ráda froté od českého výrobce Veba. Pro mimča dělají takové ty klasické čtvercové osušky se sešitým rohem, který je jako kapuca přes hlavičku. Praní na 60 stupňů, 90% bavlny, 10% polyesteru, příjemné, měkké froté. Nepoužíváme aviváž, sušíme v sušičce. Kosmetiku používáme přírodní, od Weledy.