Krémy a péče o holčičku
Ahoj jake kremy pouzivate a jsou dobre pro pokozku. Dekuji
Taky modra indulona, kokosovy olej, na opruzeniny imazol/sudokrem.
Ahojky, razím teorii že méně je více ... není potřeba používat zbytečně moc kosmetiky ... u syna jsme nejraději používali Welledu, teď čekáme holčičku a žádnou extra kosmetiku moc nakupovat nebudu - Medvídek na umývání zadečku ( vlhčené ubrousky jsme už úplně zavrhli) , tuhé přírodní mýdlo na mytí ( ale stejně jen občas) a dle potřeby dětský olejíček Welleda nebo Nobillis .... proti opruzeninám jsem syna preventivně nemazala a jestli za celé plenkové období měl 2x červený zadeček tak je to moc
Weledu, nechci zadnou chemii nebo ropne latky v kremech pro dceru.
Ještě jsou super produkty Karla Hádka - řada baby. Jinak čím méně, tím lépe.
Používala jsem kosmetiku od Hipp a na zadeček Sudocream. Spokojenost
Nejlepší je Stadelmann, ale je tu hůř dostupná a je drahá. Zezačátku jsme používali jejich plenkový balzám, dětský krém, koupelnový olej. Teď jak kdy, střídám s Weledou. Super je dětský sprcháč/šampon od Stadelmann, tím jsme od půl roka začali mýt zadeček a vlasy.
Ahojky, me ty oleje prisly vzdy mastne, dr doporucovala modrou indulonu ci slunecnicovy olej, me ani jedno na tele příjemné neni-tuna mastnoty, takze jsem hledala a nasla. Dceri se po porodu loupala kuzicka a po jednom namazani bylo po problemu - lipikar od La Roche, stoji cca 400, ale za rok jsem spotrebovala dva a to se tim obcas tez maznu i ja. Tahle firma ma i skvely opalovak pro deti do jednoho roku. Jinak jsem lipikar pouzivala i do vlasku, kdyz se tvorily supinky. Jinak preventivne na zadecek Rybilku neo a kdyz byl nějaký problém tak sudocrem. Omyvam prdelku perlanem namocenym ve vode
Nic, max olivový olej z lekarny. A sudokrem, kdyz jsem dala jednorazove plinky.
@ivuska1986 jj od La Roche jsme meli opalovak taky. S olejem moc dobrou zkusenost nemame tez - zustava na povrchu, nevstreba se a kuze je sucha
Mandlovy olej a na myti produkty z Manufaktury.
Dobrý večer, já ted skoro na vse pouzivam kokosovy olej.

Od narození malou mazu pouze modrou indulonou ☺️nejdřív tubou a teď mlékem. plus boženku olejem od Weleda 🙂