Mazání opalovákem. Mažete i večer? Do kdy?
Zdravim. Tak me zajima, v kolik k veceru naposledy premaznete deti opalovakem, kdyz sviti slunko a v kolik uz si reknete, ze dobry. V pet? V sest? Dcera 16 mesicu. Ted ji jeste premaznu, ale zajimalo by me, jestli jeste jednou. Cim se ridite?
@jana_zofie dokud sviti 🙂
@jana_zofie Ja mazu cca do peti hodin, max. do pul seste a to i v lete na dovolene u more, kdyz jdeme takhle v pozdni odpoledne jeste jednou na plaz tak uz nemazu, slunce je nizko a slabe a holky se mi nikdy nespalily.
@lenka421 dekuji. Kdyz ono to je prave nekdy zradne a ja mam strach, ze budu mit tendenci to podcenovat, vzhledem k tomu, ze ja se opaluju jakz takz slusne.
@jana_zofie Pokud si nejste jista tak je lepsi namazat 🤷♀️ Leto teprve zacina, brzy taky poznate jak se dcera opaluje, kdyz maji dobry pigment tak rychle zcernaji i navzdory tem opalovakum s of50.
záleží na kůži dítěte, například můj syn se sluníčkem vůbec nemá problém, téměř nemažu (v ČR) a nikdy se nespalil. Takže otázku času neřeším vůbec. Pokud ti slunce připadá silné, pripekajici, dítě neudržíš +- ve stínu, namaž kdykoliv bez ohledu na čas (nemyslím samo před odchodem domů atp)

@jana_zofie Selskym rozumem. Sviti slunce porad silne? Mazu.