icon

Miminko skoro vůbec nebrečí. Je to normální?

19. únor 2020

Ahoj,syn od narození skoro vůbec nebrečí, je to normální?

suzief
19. únor 2020

Ano je, syn byl to samé, zlaté miminko, nic ho netrápilo. Ovšem začal později mluvit, po 3. roce. Teď pusu nezavře (5,5). Ale určitě bych sledovala na vašem místě vývoj časem, ne dle tabulek, to vás možná bude stresovat. Ale tak nějak selským rozumem.

malytlustyhroch
19. únor 2020

Starsi taky skoro nebrecel, dokonce ani po narozeni. (Mluvit teda naopak zacal docela brzo a dobre, to s tim asi nesouvisi.)Ted mi to vynahrazuje mladsi, ten rve trikrat za den tak, jak starsi jen trikrat za rok.

mourovatakocka
19. únor 2020

Není. Nebo možná je. A každopádně je to nefér 😁
Užívej si klidného mrňouska ❤️

leniczka23
19. únor 2020

Ja mam takove obe deti..je mu 9mesicu a poradne rval jednou na rhb. Jinak spi celou noc a usina sam v postylce neuspavala jsem ani jednou nevim co je probdela noc, celej den si hraje na zemi vubec me nepotrebuje, nekdy mam pocit že ho svoji pritomnosti vylozene obtezuju😁😁

katkapavlik
19. únor 2020

@leniczka23 závidím 😵

amazonkajanik
19. únor 2020

Syn také téměř neplakal,jen když se třeba lekl,nebo při očkování. Začal víc až po 6.měsíci,ale to se spíš vztekne.A minulý týden poprvé proplakal prohlídku,jelikož byla hodinka,kdy chodí po jídle spát,tak už byl mrzutý

leymea
19. únor 2020

Moje obe deti skoro vubec neplakali. Mladsimu jsou 4 tydny takze ten mi jeste muze ukazat, ale starsi byl zlaty miminko. Za to ted (dva a pul roku) se rozbreci kvuli kravine. Takze u nas nebreci miminko, ale jeho starsi braska 😀 kdyz prisli na svet tak tez neplakali, u obou jsem se ptala, ze neplacou tak jestli jsou v poradku. Myslela jsem, ze kazde dite, ktere se narodi tak hned breci 😀 ja si teda uzivam, ze mam hodny miminka a ani mi to neprislo divny, ze skoro nebreci.

katgatoo
19. únor 2020

@leniczka23 neuvěřitelný, já s první znala jen řev/prso/houpani na balonu/ nošení... hrůza. Čekám co druhý 🙏🏻

sweet81
19. únor 2020

Je to normální, já mám takhle obě děti.😊👍
Se starším, jsme si zas užili období vzdoru🤪, to kamarádky dcera, neměla vůbec.

leniczka23
19. únor 2020

@katgatoo neboj..taky me.to kazdy den prekvapuje a pokazdy kdyz vecer usne znova dekuju ze to tak je😁😁

te_reza
19. únor 2020

Nevadí ti to, že ne? 😂

theuska29
19. únor 2020

Na to mám jen jedno slovo "ZÁVIST" 😀

elinkav
14. kvě 2020

Dcera taky skoro neplakala, byla pohodové miminko 🙂 užívej si to 😉