Miminko stále mrčí. Máte zkušenost?
Ahojky,
chci se zeptat na vaše zkušenosti.
Moje dcerka (v pátek 12 týdnů) mi už druhý den celý den mrčí. Předtím zvuky vydávala taky ale jinak, vždy takové veselé zvuky, kvikala a usměvy a škubala celým tělickem a rychle dychala a zase zakončila usmevem když se jí něco líbilo a podle léčení a pláče jsem poznala zr je unavená a chce spinkaz
Teď je to ale jiné, jen se vzbudí tak vydrží tak 10 minut v pohodě a usmívá se a pak z ničeho nic kňourá, krčí pusenku a obočí a vydrží i dvě hodiny mrčet, akoby chtela nevo rict ale je nastvaná, že ji to nejde (nevim jak jinak to popsat) nejdříve to není pláč, ale nedej bože abych udělala neco co se jí nelíbí, například když ji nosím a chcí ji položit nebo naopak .
Říkala jsem si že je to možná spurt ale dost mi láme srdce když slyším jeji pláč, který se taky změnil, je to takové skřiplavé, a ikdyž je to teprve druhý den, poslouchat tohle od rána do večera je na palici.bvzlášt kdyz se snažím ji zabavit, pochovat no zjednodušeně dělám vše, aby byla spokojená a ona přesto mrčí skoro nonstop.
Bojím se že ji třeba něco boli, nadruhou stranu si ale říkám že děti proste mají svá obdobi
Tipla bych to na začátek růstu zoubku 😉.
@ilolove Nenaučila se předtím něco nového? Mám doma stejně starou dceru a už týden se přetáčí z bříška na zádíčka. Opačně to zatím neumí. Mrčí mi takhle dokud ji nepoložím na bříško. Chvilku kouká, pak se překulí a za chvilku mrčí znovu. Prostě ji nebaví ležet pořád na zádech pod hrazdičkou nebo s hračkama a chce objevovat nové věci.
No, proč ne? Synek měl první zuby ve 4 měsících, teď je mu 14 měsíců a má jich 16, není to nic úplně neobvyklého. A hlavně se ty zuby klubou třeba dva mesice, než vylezou úplně na povrch...

@ilolove lečení=mrčení