icon

Moje nespokojené miminko - v noci je hodně živý, přes den spinká

majky0300
7. črc 2019

Ahoj holky mám měsíčního chlapečka je předčasně narozeny o měsíc. Přes den mi spí celý den a v noci je bohužel hodně živý. Nejde mu to preorganizovat. Bohužel nekojim protože se mi nechce prisat takže jsme na sunaru. Strašně se Vzteka pláče a křičí a nevím už co dělat. Nějaká ráda do života?

jane46
7. črc 2019

Nase Barborka (ted 1,5 skoro) mela taky otoceny den a noc. Trvalo to dva mesice, nez se to nejak srovnalo a i ted se stejne v noci casto budi. Je to hrozne a to neslo si ani pres den jit lehnout, Vasikovi bylo v tu dobu 20 mesicu a musela jsem se mu venovat.
V noci, kdyz byla vzhuru, tak jsem ani nerozsvecela, jen dala treba napit, skoro nemluvila, chodila ale spat az se mnou kolem 23:00, aby se co nejvic utahala.. A pres den jsem se ji snazila zabavit, aby tolik nespala. Kdyz uz ale spala, nebudila jsem ji.
Ani dudlik nikdy nechtela... A tak holt v noci koukala, povidala a pak treba na chvili usnula. Pomahal i Hojdavak. Dikybohu neplakala, to bylo stesti.
Asi to chce hlavne cas.

odula
7. črc 2019

Ahoj. Mám za to že takhle malinký děti ještě docela prdej na to esli je den nebo noc. Jak píše @jane46 - v noci zachovavej "low profile" :D dej napít ale nemluv ,nerozsvecej, kdyz bude potřeba samozřejmě chovej, ale ať si zvykne že je klid. Přes den až bude větší, bude víc vnímat a min spát, tak ho snáz zabavis. Zatim ho ale nech spinkat jak potřebuje i přes den. Jen dodržujete ten klid v noci. Zásadní ráda do života:D spi s ním co nejvíc to jde - I přes den!!! ;) ještě mě napadlo - zkus zapatrat proč tak pláče - možná by to chtělo vyzkoušet jiný mlicko, nebo mlicko s nastepenou bilkovinou, některý dětem dělaji špatně kapky s déčkem .... A nebo je prostě drazdivejsi a chce to jen chovat a chovat a mazlit a klidnit a vydržet 🙂 hodně zdaru 👍✊

odula
7. črc 2019

Jo jenom - spí celý den bez přestávky?

majky0300
autor
7. črc 2019

@odula spí. Vzbudí se když má hlad nebo když Ma zrovna chuť se vztekat.

odula
7. črc 2019

@majky0300 takze nespí třeba 10h v kuse nebo tak něco

majky0300
autor
7. črc 2019

@odula vzbudí se na jídlo jinak spí celý den

majky0300
autor
7. črc 2019

@odula nene tak moc ne ale opravdu jinak celý den prospi vzbudí se nakrmim a spí dal... A od té 8 večer to zacina

majky0300
autor
8. črc 2019

A když mu dám napapat tak papa celkem dobře ale když doji a brkne si dělá strašný randal i třeba hodinu v kuse vydrží

odula
8. črc 2019

@majky0300 hele mě to nepřipadá nějak zvláštní. Má to otočeny malinko ale to novorozenci nekdy mají. Prostě to zkus s tím nočním klidem. Časem se to určitě upraví 🙂 A zeptej se jestli bys třeba nemohla změnit mlicko nebo dát to hypoalergenni. 🙂 třeba.

ve_run_ka
8. črc 2019

Nedavas vigantol? Hodně miminkum nedělá dobře. Navíc chlapečci často trpí na bolení bříška. Řekla bych, že proto pláče. Nebo má hlad a nestačí mu to mlíčko co dáváte

beata200519
9. črc 2019

@majky0300 máme to samé přes den spinká a před jídlem kole m tě 8 hod večer je cilej a klidně do půlnoci do 1 rána janci do toho máme rýmu zácpu a je nedonosene šel o 3 týdny dřív ven takže nám nasadil krom vigantolu ještě železo magnesko pyridoxin a zacpa už rva 3 týdny ani změna železa nepomohla 😥

priefi
10. črc 2019

@majky0300 chce to cas. Mladsi takhle radil cele 6ti nedeli, pres den spal a v noci mel pre. Pak se to ustalilo.