Skoro 7měsíční miminko se budí v noci každou půlhodinu

lenkalenka666
25. říj 2015

Ahoj maminky, mám skoro 7 měsíčního chlapečka, který cca asi měsíc nespí v noci, teda on asi spí, protože má zavřené oči, ale mláti sebou hlava nehlava, pořád kňourá, pláče hledá dudlíka, když mu ho dám za chvíli ho vyplivne a takhle je to celou noc. Naprosto šílené....Jsme už přes měsíc na příkrmech, nevím jestli to s tím nemá co společné, máme měsíc po očkování cca, také nevím jestli to na to nemůže nějaký vliv.
Pomohlo vám něco na podobný problém? Co s tím dělat? Mám ho i u sebe v posteli, ale stejně nic nepomáhá je hrozně neklidný. Prosím poraďte. Díky moc.

pisisvori
25. říj 2015

Takovych diskuzi je tady hodne. Proste jsou obdobi, kdy se deti budi. Jsou tady i maminky, kterym takhle vstavaji 1,5stare deti. Da se zkouset vse mozne- homeo na zoubky, topit vic, topit mene, upravit rezim pres den atd, alemyslim, ze je potreba vydrzet. Dcera vstavala od porodnice do 15m po 0,5h-2h. Ted 17 dni po odstaveni vstava 1-2x max 3x za noc . Starsi po odstaveni spala hned celou noc. Nektere deti speji celou noc uz od 6-7m. Je to narocne, ale jednou to skonci neboj😉. Myslim, ze je to jen obdobi, ktere jak prislo zase odejde, dcera to taky obcas mela a trvalo to tak tyden-14dnu vzdy.

mogwaika
25. říj 2015

@lenkalenka666 má dcera 22m se budí stále cca co hodinu. Zvykla jsem si a doufám, že časem to poleví 🙂 Hlavní "problém" je kojení, ale neměnila bych, časem mě bude potřebovat minimálně, tak to teď "přežiju" 🙂

semisovamys
25. říj 2015

Ahojky, zkus úplně zrušit dudlík. Nám se takhle malý budil v noci kvůli tomu, že usnul, pak mu dudlík vypadl a byl pláč a takhle celou noc. Tak jsme asi od šestého měsíce ze dne na den zrušili dudlík a začal pak spát úplně ukázkově. Během pár dnů si zvykne, že ho v postýlce nemá a nebude ve tmě zmateně nic hledat... Držím pěsti 😉

luciamala1979
25. říj 2015

@lenkalenka666 nam to zacalo po tretej hexe, tj do půlroka života spalo dieta cele noci, max. na jedno pitie mliecka. Potom sa budilo ob hodinu, v zmysle pol hodinu rev a do celej spi atd. cele noci.. A trvalo rok, do 1,5 roka života. Cele noci sme rok nespali.. teraz uz aspoň nevresti, 5x za noc je dobra noc, inak sa dokaze zobudit, napit, prebalit aj 15x.. ale uz aspoň tak nekrici. Tak zvaz aj prip. ockovaie co ste mali, resp. aky impulz ked to zacalo..