Moje nespokojené miminko - v noci je hodně živý, přes den spinká
Ahoj holky mám měsíčního chlapečka je předčasně narozeny o měsíc. Přes den mi spí celý den a v noci je bohužel hodně živý. Nejde mu to preorganizovat. Bohužel nekojim protože se mi nechce prisat takže jsme na sunaru. Strašně se Vzteka pláče a křičí a nevím už co dělat. Nějaká ráda do života?
Ahoj. Mám za to že takhle malinký děti ještě docela prdej na to esli je den nebo noc. Jak píše @jane46 - v noci zachovavej "low profile" :D dej napít ale nemluv ,nerozsvecej, kdyz bude potřeba samozřejmě chovej, ale ať si zvykne že je klid. Přes den až bude větší, bude víc vnímat a min spát, tak ho snáz zabavis. Zatim ho ale nech spinkat jak potřebuje i přes den. Jen dodržujete ten klid v noci. Zásadní ráda do života:D spi s ním co nejvíc to jde - I přes den!!! ;) ještě mě napadlo - zkus zapatrat proč tak pláče - možná by to chtělo vyzkoušet jiný mlicko, nebo mlicko s nastepenou bilkovinou, některý dětem dělaji špatně kapky s déčkem .... A nebo je prostě drazdivejsi a chce to jen chovat a chovat a mazlit a klidnit a vydržet 🙂 hodně zdaru 👍✊
Jo jenom - spí celý den bez přestávky?
A když mu dám napapat tak papa celkem dobře ale když doji a brkne si dělá strašný randal i třeba hodinu v kuse vydrží
Nedavas vigantol? Hodně miminkum nedělá dobře. Navíc chlapečci často trpí na bolení bříška. Řekla bych, že proto pláče. Nebo má hlad a nestačí mu to mlíčko co dáváte
@majky0300 máme to samé přes den spinká a před jídlem kole m tě 8 hod večer je cilej a klidně do půlnoci do 1 rána janci do toho máme rýmu zácpu a je nedonosene šel o 3 týdny dřív ven takže nám nasadil krom vigantolu ještě železo magnesko pyridoxin a zacpa už rva 3 týdny ani změna železa nepomohla 😥

Nase Barborka (ted 1,5 skoro) mela taky otoceny den a noc. Trvalo to dva mesice, nez se to nejak srovnalo a i ted se stejne v noci casto budi. Je to hrozne a to neslo si ani pres den jit lehnout, Vasikovi bylo v tu dobu 20 mesicu a musela jsem se mu venovat.
V noci, kdyz byla vzhuru, tak jsem ani nerozsvecela, jen dala treba napit, skoro nemluvila, chodila ale spat az se mnou kolem 23:00, aby se co nejvic utahala.. A pres den jsem se ji snazila zabavit, aby tolik nespala. Kdyz uz ale spala, nebudila jsem ji.
Ani dudlik nikdy nechtela... A tak holt v noci koukala, povidala a pak treba na chvili usnula. Pomahal i Hojdavak. Dikybohu neplakala, to bylo stesti.
Asi to chce hlavne cas.