Mucík. Může z něj cítit mě?
Holky,když tak koukám na ten svůj poklad,jak spinká,tak mě vrtá hlavou,že si kluk udělal mucíka z mého polštářku pod hlavu. Výplň je heřmánek,ale za ta léta už není tolik cítit. Je možný,že z něj cítí mě a proto se s ním tak muchlá než usne a vydrží ho mít třeba přes obličej celý spánek? Uspávám ho v náručí,nebo usne u mlíčka,někdy si musíme ještě chvilku hrát, ale rozhodně ho neodložím,aby se mu po mě stýskalo. Bývaly doby,kdy jsme si spolu odpo zdřímli, ale jak je větší,nechce u mě zabrat .
@codal no, ukořistil mi ho asi měsíc nazpět a už delší dobu mi to vrtá hlavou. Mám dva,jeden ten heřmánkový a druhý jako hlavu žirafy (miluji vše s trhlou žirafou 😁) a čekala bych,že ukradne ten,co vypadá jako plyšák. Tak jsem myslela,že to dělá heřmánek,ale už fakt není cítit. Nebo ještě trochu je,plus je v něm kus mě a syna to uklidňuje. Každopádně se každý,kdo ho vidí spát pozastavuje nad tím,že vydrží mít polštářek přes obličej tak dlouho i když je venku na zdechnutí

@amazonkajanik to klidně možné je, já myslím, že vůně je pro děti hodně důležitá a pokud je na ní takhle zvyklý od malička a je to spojené s tebou, tak bych na to hodně sázela.