icon

Může dcera dostat virozu po kontaktu se synem kamarádky?

11. črc 2023

Ahojte, boli sme vonku s kamoskou a jej dcerkou. Koncom tyzdna nas caka ockovanie a som na nervy. Boli sme vonku a jej mala zacala z nicoho nic mat vodnaty vytok z nosa a kaslat, asi jej zatekali. Snazila som sa jej vyhnut s mojou malou, ale na sekundu som nepozerala, moja isla k nej a zakychla do tvare mojej............ Ako keby naschval.....

Ak by u kamoskinej dcerke sa zacala viroza, mohla ju dostat moja? :(((((((

Dakujem

janule0123
11. črc 2023

Dej tomu par dni a uvidíš … nevymyslis to.. muže a nemusí .. ani si nemusíš všimnout a muže byt nemocná úplně od jinud.. hlavně klid ..

g_m
11. črc 2023

No, tak se očkování odloží a nic horšího se nestane 😉

zmrzlinka
11. črc 2023

Jasný ,že může být nemocná.A nemusí.Ockovani odložis.Zadna tragédie.

autor
11. črc 2023

@janule0123
@g_m
@zmrzlinka takze aj tak skoro moze byt infekcna?

janule0123
11. črc 2023

Infekční muže byt ještě než se ji něco projeví …

zmrzlinka
11. črc 2023

Každý dítě do 10 let je teoreticky infenkčni 🤣🤣🤣

marketa1218
11. črc 2023

Já bych z toho nedělala zase takovou vědu. 🙂

g_m
11. črc 2023

Může, nemusí, to je věštění z koule. Pokud jí v den očkování nic nebude, tak běžte. To ji jinak nedáš naočkovat nikdy.

cilkat
11. črc 2023

Dítě ti může onemocnět i kdyby sedělo doma a cpalo se jen samými vitamíny... To, co popisuješ, mi přijde spíš jako alergická reakce na něco ve vzduchu, ale ano, jako každý člověk, v sobě holčina asi měla miliardy bakterií a pár milionů virů k tomu (a možná řádově úplně jiná čísla). Nepanikař. Prostě když bude dcera vypadat v pátek, ok, tak naočkujte, když ne, tak posuňte. Onemocnět ti dítě může fakt kdykoliv. Odvolávat očkování proto, že na dítě někdo venku kýchnul je podle mě zcela zbytečné.

mimi1004
11. črc 2023

A jiní lidi se kolem vás nepohybují? Onemocnět může být kdykoli od kohokoli. Uklidni se a neřeš, že ji malá kámoška kýchla do tváře 🤦🏻‍♀️ Je to buď a nebo.