Můžu dát pod hnízdečko klín? I polštářek? Polštář je úplně slabounký.
Malá mi tedka často ublinkava, tak se chci zeptat zda nevadí když bude spát ve vyšší poloze než na rovném... Jestli to ničemu nevadí, máme 4 měsíce
Taky to tak mám. V postýlce i v ohradce přes den má pod hnizdeckem polštář místo klínu. I v kočárku. Maly blinka skoro nonstop, tohle trochu pomáhá.
Taky máme v postýlce pod hnízdem klín - nejdřív proto, že malý už v porodnici spal jenom když měl hlavičku výš, potom začal ubkinkávat a před pár týdny kvůli rýmě. I pediatr říkal, že je to ok. Synovi je deset týdnů.
Malá má v postýlce klín pod matrací a v kolíbce mám pod matrací naskladane knížky a na nich polštářek, v kočárku má hlavu taky výš. Nikam nesjíždí, ale vyhovuje ji když má nohy úplně dole a ještě kolena opřené o hnízdo tak si tam doputuje sama.
@kana11 Tak trochu sjíždí, ale co nadělám... 🤷♀️ Zatím měl hnízdo dole zavázané a brzdila ho zavinovačka. Jenže už nám z toho nějak vyrůstá, tak hnízdo rozvážu a do nohou dám mantinel. A asi budu muset posunout i monitor dechu, aby mi z něj neutekl. Není to ideální, ale co jsem tak koukala a pročítala různé diskuse, tak s ničím lepším zatím nikdo nepřišel...

@kana11 Klinek nevadi, taky jsme davali.