icon

Můžu dát pod hnízdečko klín? I polštářek? Polštář je úplně slabounký.

kana11
6. dub 2021

Malá mi tedka často ublinkava, tak se chci zeptat zda nevadí když bude spát ve vyšší poloze než na rovném... Jestli to ničemu nevadí, máme 4 měsíce

mamikry
6. dub 2021

@kana11 Klinek nevadi, taky jsme davali.

ema90
6. dub 2021

@kana11 Sestra to tak delala, mela malyho v kolibce v obyvaku a pamatuju si, ze mela pod matraci poskladanou deku nebo polstar, aby byl malej jakoby z kopce dolu trosku.
A kdyz si tak vzpominam, tak to takhle ma vlastne i kamaradka, tedka s trimesicnim chlapeckem.

kacvac
7. dub 2021

Taky to tak mám. V postýlce i v ohradce přes den má pod hnizdeckem polštář místo klínu. I v kočárku. Maly blinka skoro nonstop, tohle trochu pomáhá.

emillyhk
7. dub 2021

Taky máme v postýlce pod hnízdem klín - nejdřív proto, že malý už v porodnici spal jenom když měl hlavičku výš, potom začal ubkinkávat a před pár týdny kvůli rýmě. I pediatr říkal, že je to ok. Synovi je deset týdnů.

kana11
autor
7. dub 2021

@emillyhk a nesjíždí malej dolů? Protože já to mám také pod hnizdem a malá je furt dole.. Že sjede

mrstte
7. dub 2021

Malá má v postýlce klín pod matrací a v kolíbce mám pod matrací naskladane knížky a na nich polštářek, v kočárku má hlavu taky výš. Nikam nesjíždí, ale vyhovuje ji když má nohy úplně dole a ještě kolena opřené o hnízdo tak si tam doputuje sama.

emillyhk
7. dub 2021

@kana11 Tak trochu sjíždí, ale co nadělám... 🤷‍♀️ Zatím měl hnízdo dole zavázané a brzdila ho zavinovačka. Jenže už nám z toho nějak vyrůstá, tak hnízdo rozvážu a do nohou dám mantinel. A asi budu muset posunout i monitor dechu, aby mi z něj neutekl. Není to ideální, ale co jsem tak koukala a pročítala různé diskuse, tak s ničím lepším zatím nikdo nepřišel...