icon

Můžu dát synovi po kojení Nutrilon kaši?

lucinka7988
26. led 2009

Ahojky mamči, měla bych dotázek : ☹

Malej už asi měsíc po posledním večerním kojení nechce spinkat - trvá to už asi měsíc. Kolem půl 8 koupeme, v 8hodin kojím a pak malého uspím. Usne hezky, tak ho přendám do postýlky a on se asi během hodinky vzbudí a kouká, pak se začne vrtět a pak řvát. Utiší ho až prso....
Zkusila jsem teda po měsíci, jestli je to hladem (přes den v pohodě-mlíčka je dost, jen to poslední kojení už je ho méně) a dala jsem mu po kojení na zkoušku UM Nutrilon - vypil teda asi 100ml, usnul a kráááásně spinkat až do 3hod do rána... 😒 😒 😒
Takže ten večerní neklid je asi hladíkem...

Myslíte že bych mu mohla dát po kojení trošku té Nutrilon kaše? - až mu teda budou přesně ty 4 měsíce?
Nebo třeba ten Nutrilon Good night?

Už mi docházejí síly-přes den nevydrží na jednom místě a já tím pádem jím hlavně večer - a ten poslední měsíc se takhle budí až do půlnoci - a já jen kojím a kojím a kojím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

Děkuji za rady 😉

devila
26. led 2009

ahojky lucinka, moje malá se mi taky budila od 4 měsíce. Kojila jsem, ale jak jsem začala dávat na noc sunar, tak se to zlepšilo. Kojila jsem pak jen přes den.

beruska2x
26. led 2009

kase bych jeste nedavala, jsou sladke a deti pak nechteji zeleniku az bys zacala prikrmovat ale UM mu klidne dej, NUtrilon Extra 1 ho v poho zasyti, nas malej ji jenom ten uz cca 4 mesice a je spokojenej 😉

smardik
26. led 2009

lucinka7988 dávám na noc sunar a je to, dřív to bylo to samé, vzbudil se po hodině a chtěl jíst a jíst, pořád jsem jen kojila. Ted dostane na noc sunar a spí od 21:30 - 4:30, nakojím a spí do 7 🙂

kaše bych ještě nedávala, přijde mi to zbytečné jsou určené až dětem od čtyř měsíců a doktor mi říkal že je zbytečné je dávat pokud kojím

lucinka7988
autor
26. led 2009

A čím jste holky dokrmovali? Přes flašku (máme Avent) semi mov dávat nechce, aby mi neodvykl od prsa 😒
Co lžičkou?

Bojim se abych malého neodstavila 😖 😖 😖

pismenka
26. led 2009

také jsme museli přikrmovat,byla hladová, dávali jsme jí nutrilon HA ale přes stříkačku a prst, viděla jsem to když jsme v 6měs. dali láhev - přestávala mít zájem o prso.

smardik
26. led 2009

lucinka já dávám normálně flaškou - máme tommee tippee a i kojím a žádný problém z přechodu z prsa na lahev a naopak nemá