Naučím 9měsíční dítě spát zase v postýlce?
Naucim 9ti mesicni dite spat zase v postylce? Zatim je to s peknym revem. Spala s nama v posteli. Zlomilo se to ve 3 mesicich, kdy odmitla postylku. A pri kojeni to pro me je taky pohodlnejsi. Ale jde o to, ze vecer usne a vetsinou spi dokud nejdu spat ja. Pak je to teror. Furt by chtela prso v puse nebo mi zmoula bradavku a kdy ji schovam, tak se vzteka... snad se to povede. Ale ty hysteraky.... ☹
@adelinda89 u nás je to same jak přes kopírak😕
Uspavam v hnizdecku a pak ho prenasim i s hnizdeckem do jeho postylky🙂 tam spi do prvniho kojeni
@vikaleo dobry den, také by mě to zajímalo. Malemu bude 10 mesicu a spi s nami co jsme prisli s porodnice domu. Asi pred mesicem jsem zacala davat znovu do postylky a docela to slo ale vzbudi ho sebemensi zvuk ale jakmile lezi s nami tak vedle nej muze bouchnout bomba a bude spat. A ted co mu rostli zoubky asi 14 dni zpatky tak zas postylka v žádným případě jak ho tam polozim okamzite je vzhuru a řev 🙈
@vikaleo mate sz. Dekuji
Já myslím, že je zbytečně dítě čemukoliv učit, musí si k tomu dozrát. Je to stejné jako s přetáčením na bříško, lezením, sezením, chůzí, učením na nočník. Chce to spoustu lásky a trpělivosti. Neboj, do puberty tam s vámi spát nebude. U nás se to zlomilo v roce, začal si do své postýlky lézt sám od sebe, pak v 15 měsících začal spát celou noc bez kojení. Prostě to jde všechno samo a přirozeně. Hlavně se z toho nenervuj

Dobrý den, zabývám se spánkem děti, našeho syna jsme učili usinat v postýlce v pulroce. Jestli chcete poradit - napište mi sz, jsou na to různé metody...