icon

Návštěva OSPODu doma. Co všechno je zajímá?

22. led 2026

Hezký den. Určitě tu bude někdo, kdo má zkušenost. Co všechno zajímá OSPOD při návštěvě domácnosti z důvodu rozhodování péče i děti?

uzivatelkapetra
22. led 2026

Zajímá je pokoj/koutek pro dítě a popovídají si s vámi tak nějak o všem.
Byli teda u nás už před osmi lety, ale trefili jsme velmi příjemné pracovnice.

cherie24
22. led 2026

@anonym_autor a přijdou? Mě tvrdili, že určitě přijdou a nebyl u mě nikdo. Že chtějí vidět, že má kde spát a kde si hrát. Dceru mám normálně svěřenou do péče.

autor
22. led 2026

@cherie24 chci aby udělali návštěvu v obou domácnostech, u mě i ex. V pondělí tam jdu požádat.

autor
22. led 2026

@uzivatelkapetra u nás se toho nebojím, je tady vše tak, jak si myslím, že by mělo být. U ex naopak nebude vše ok, mám dojem že jisté věci by je mohly velmi zajímat.

krisstina93
22. led 2026

Nic moc, u nás jen koukli jaké mají děti zázemí, aby viděli ze maji kde spat, nejake hračky apod. Pani u nas byla par minut, vyplnily sme nejake papíry, mrkla na dětský pokoj a šla.

kamino
22. led 2026

Já mám zkušenost před 20 lety a byl to celkem masakr - v lednici vadily párky (děti v té době 10 a 12 let, žádná miminka a byl z toho zápis, že děti mají nevhodnou stravu. To že tam byly jogurty, domácí lečo připravené na večeři, sýry.. to je nezajímalo. Kontrolovaly datumy spotřeby, dívaly se do skříní, zásuvek psacích stolků... jeden z nejhorších zážitků. Jsem ráda, že to vypadá, že se to už neděje..

xnikax1
22. led 2026
@kamino

Já mám zkušenost před 20 lety a byl to celkem masakr - v lednici vadily párky (děti v té době 10 a 12 let, žádná miminka a byl z toho zápis, že děti mají nevhodnou stravu. To že tam byly jogurty, domácí lečo připravené na večeři, sýry.. to je nezajímalo. Kontrolovaly datumy spotřeby, dívaly se do skříní, zásuvek psacích stolků... jeden z nejhorších zážitků. Jsem ráda, že to vypadá, že se to už neděje..

@kamino bože tak to je masakr,to bych přišla o manžela děti i o psa v nadsázce...😬 Ještě že tohle řešit nemusím.