Neklidný spánek u 18měsíčního dítěte, co by pomohlo?
Potrebuji poradit.Mame chlapecka (18m) . Je uzasny ,hodne zivy-na chvilku se nezastavi ale to asi hodne deti v jeho veku.Pres den spi krasne cca3hod. po obede.Bohuzel v noci to je hruza...Usne v pohode(rikame pohadku,zpivame) pak do pulnoci spi tvrde ale od te doby des.Porad si jakoby mrmla ve spanku,jako kdyby nemohl usnout,ale spí.Vetsinou se u toho hrozne krouti a pak zacne brecet.Vodu nechce,hlazeni nepomaha.musime dat UM...tohle se opakuje az do rana.jsme z toho uz KO.zkouseli jsme snad vse a nic nepomaha...ono to mozna nekomu bude znit jako banalita ale uz jsme fakt vyrizeny.Mali se rano vzbudi pak s usmevem a my s kruhy po ocima.Mate nekdo radu ci napad co by pomohlo aby lepe spinkal?dekuji🙂
Rady tipu nechat ho vyplakat neprijimam 🙂
Zkusila bych Sedalii, homeopatika pro neklidný spánek. Nemusí pomoci, ale ani neublíží, měla jsem doporučení přímo od homeopatky.

Taky jsem si to řešila,spí s Vámi v ložnici?dát ho do pokojíčku samotného,udělala jsem to stejně, dala jsem si tam matraci a když bylo potřeba,byla jsem tam s nim, jinak hned začal spavat dobře.pití taky nechtěl,vlastně se tím vyřešilo prerusovane spaní.těžko říci,musíte zkoušet.