Nestojící bradavky. Máte zkušenosti?

21. bře 2020

Ahojte, moc se omlouvám za svou otázku, ale jsem 14 dní maminkou a spousta věcí je pro mě nová. Máte zkušenosti některá s tim, že by vám přestaly stát bradavky při kojeni a nebo že nejsou bradavky dostatečně ,,tvrdé''? Stalo se to z ničeho nic a dcera mi prsa teď odmítá :( Ruční stimulace nepomáhá.Předem moc děkuji.

cilkat
21. bře 2020

Bojovala jsem s tím teď s mladším. Na začátku se sice bradavky vytvarovat daly, ale jak je vzal do pusy, tvar ztratily, on se pustil a už nechytil. Asi dva týdny jsme používali kloboučky, pak se to srovnalo.

besi114
21. bře 2020

Ahojky, taky jsem měla problém s jedním prsem. Taky jsem použila kloboucek. Je to tím jak se ti hodně nalevaji prsa. Za chvilku se to srovná. Jen vydržet a třeba i na začátku trošku odsat buď ručně nebo odsavackou. Držím palečky. Začátky kojení jsou těžké pro každou maminku.

monaluza
21. bře 2020

Dite se ale nema prisavat na bradavku, ale hodne otevrenou pusinkou na cely dvorec... Pokud mate potize s prisatim, kontaktujte LP, ja se s prvnim synem kdysi uplne zbytecne trapila, pritom by mi urcite pomohla!

autor
22. bře 2020

@besi114 děkuji moc za podporu 🙂 zjistila sem, že se mi dělá méně mléka, než je potřeba, takze bych byla rada kdybych aspoň tou trochou mohla dceru nakojit 🙂

autor
22. bře 2020

@monaluza to ano, nicméně moje malá si ráda prvne ,,hraje'' :( LP mi sdělila, že je hloupost, aby přestaly držet tvar a stát.

autor
22. bře 2020

@cilkat super, dekuji za informaci 🙂

vikinkav
22. bře 2020

Vydrzet, ono se to srovna. Trochu miminko “potrapit” kojenim, aby se muselo snazit sat, ono to umi a prsa jsou uzasne prizpusobena, jen clovek zacne vahat a pochybovat. Sama jsem si tim prosla, porad jsem zkoumala jestli se prisava dobre nebo spatne, sledovala, odpojovala ho, a on se to jen potreboval poradne naucit, zvyknout si... LP moc doporucuju, kdyz to jednou treba nedopadlo, zkuste jeste jinou, za to kojeni to podle me stoji... i financne

besi114
22. bře 2020

Mě se právě tou odsavackou povedlo ty bradavky trochu vytvarovat. A pitny režim dodržujes? To mi na tvorbu mléka pomahalo.

autor
22. bře 2020

@besi114 jj pitny režim dodržuji, včetně kojicich čajů.