Nevím si rady, 14 dní v kuse krvácím v šestinedělí

denushka130
1. črc 2018

Ahoj, chtěla jsem se zeptat .. jsem v 6tinedeli (ještě týden a už mi končí) a už se mi i dostavila i menzes a to 14 dní v kuse krvacim (ale malo) takže jsem hned nasadila antikoncepci.. Je nějaká injekce, abych přestala krvácet? Nebo jestli by to bylo aspoň možné ☹

klara.jas
1. črc 2018

Ahoj, zavolala bych své gynekoložce. Já jsem měla s prvním očistky celé šestinedělí a pár dní navíc a bylo to tím, že tam zůstal nějaký neodloučený kousek placenty a nechtělo se to dočistit, tak mi pak právě dala injekci, jak píšeš, aby to naopak odešlo (agolutin?), což se stalo a byl pokoj. Taky jsem tam měla pár dní jako že už skoro nic a pak zas to špinění na pár týdnů. Pokud máš za sebou pět týdnů šestinedělí a z toho dva podezření na menzes, tak je možné, že to přece jen celé souvisí ještě s očistky. Každopádně by se hodil kontrolní ultrazvuk.

cuuza
1. črc 2018

Nejdřív bych absolvovala utz na konci sestinedeli, že je vše v pořádku a pak teprve bych dávala anti. To krvácení možná signalizuje, že ještě nejsi úplně dočištěna.

denushka130
autor
1. črc 2018

@klara.jas Jsem po revizi, ale vsechno by melo byt v poradku .. doktorka mi rikala ze jak dostanu menzes, tak mam hned nasadit antikoncepci, a ze je mozne ze budu krvacet i cely mesic, ze to tak nekdo ma..tak ja asi taky 😀 ale jestli je mozne aby me pichnuli nejakou injekci abych nekrvacela vubec, (ja spiš spinim) podle mě to není normalní menstruace.. protože by to bylo silnejsi a musela bych pouzivat normlaní vlozky , pouzivam jen intimku, ale proste me to vadí .. Možná to mam slabé jen skrs to, ze beru prasky uz ..

evee24
1. črc 2018

@denushka130 ja při kojici antikoncepci spinila dlouho než se to ustálilo. Prý normální. Pak už pohoda

gabrolo
2. črc 2018

@denushka130 Bylo mi řečeno, že můžu krvácet celé šestinedělí, takže jsi si jistá, že se jedná o menstruaci? Tak pokud ti řekla dr, že takto můžeš špinit celý měsíc, tak to asi budeš muset ten první vydržet a pak se ti to ustálí.