Noční buzení s pláčem. Miminko 5 měsíců. Co myslíte?

strasidelko
19. bře 2020

Ahojky všem.
Mám na vás maminky dotaz.

Moje malá 5mesicu se budí co dvě hodiny s pláčem. Spí s námi v manželské posteli. Dříve jsme ji nechávali v postýlce a v zavinovacce a museli houpat aby usnula.

Už jsme byli oba unavení a tak ji máme v posteli.
Je od narození na umělém mlecku.
Budí sw každé dvě hodinky a hidne brečí. V náruči se asi po čtvrt hodině uklidni, ale je nemožné ji odložit. To pak zase brečí. Vždy to dopadne tak, té ji dáme mlicko co dvě hodiny aby usnula pak dal.

Napadly mne noční besy.
Ale co je způsobuje jestli to jsou oni.

Děkuji všem. Krásný den

veronikacv
19. bře 2020

Možná jen období... Mně to malej dělá už nějakou dobu taky (teď je mu 6 a pul měsíce)
Je tedy kojený, ale taky každé dvě hodiny vzhůru, vezmu do ruky, uklidní se a usne, jakmile položím je vzhůru, začne řvát a jede se nanovo. Ukládám asi napětkrát. Ani dudlik nepomáhá.
Prostě čekám, až to přejde. Večer /v noci mimča zpracovávají to, co vnímala a naučila se přes den. Proto je třeba i uspávání náročnější.
Pevné nervy.

lula86
19. bře 2020

@strasidelko tak syn take 5m a taky noční besy a tedy 2 x za to mohl květák už dávám příkrm. Do 4 měsíce spal v pořádku a teď v týdnu to poprvé začalo. Přikládám to i možnosti pohybu zoubků zatím nemáme. Budí se tedy 1 za noc naštěstí. A bříško máte v pohodě?

marketa1218
19. bře 2020

Každé dvě hodiny má mlicko? To mi přijde moc, může jí bolet bříško

puhelin
19. bře 2020

Maly to v 5m take mel. Asi zjistoval, jestli jsme u neho. Pochovala jsem ho, dala zpet do hnizda, otocil se a spal dal. Nekdy ani jist nechtel.

mafulin
19. bře 2020

Z mojí osobní zkušenosti je to normální. Může ji bolet bříško, nebo třeba už zuby? Zpracovává si co za den viděla, zažila, něco se jí zdá.. časem to bude lepší 👍

mariegroth
21. bře 2020

Spankova regrese. Je to obdobi.

strasidelko
autor
23. bře 2020

@mafulin no ona má fakt vvhoave hodinky. Přesně skoro na minuty se budí co dvě hodiny a bez um mlecka se nedá uklidnit. Strašný řev jak kdybych ji trhala nohu.

strasidelko
autor
23. bře 2020

@veronikacv no předně. Ona bez um mlecka neusne. Budí se přesně co dvě hodiny. Jak kdyby měla v hlavě hodinky. Strašný řev jak kdybych ji něco dělala. Pochovam klid. Polozim a totální řev. Spí s námi. Dáme mlicko a pak ještě půl hodiny chce delat birdel než usne. Nevím už co s ni. Co děláme zle nebo co ji se nelíbí