icon

Notebook pro děti. Od kolika let je vhodný?

liviky
2. pro 2008

.........tím že se blíží vánoce určitě každý z Vás hledá ten nej dárek pro Vaše ratolesti,já teď posledních pár dnů koukám na notebook pro děti,nemáte s tím někdo zkušenosti?od kolika let je to vhodný a co vše se na něm dá dělat??? 🙂

Strana
z2
liviky
autor
2. pro 2008

tak nikdo neporadí? 😒

pikusa
2. pro 2008

Ahoj,já teda nemám zkušenost s notebokem pro děti.....
jen pár vět k těmto hračkám,at jsou to mluvící roboti,nebo cokoliv,co má i trošku něco naučit.jistě jsou ty hračky moc fajn a děti baví.
Ale abecedu dětem říkájí formou....EF,GÉ,HÁ CHÁ,EL,EM ,EN.........
No a pak v první třídě pří prvních pímenkách a hlavně slabikách,když prcek vidí M...E....nevidí to jak ME,protože M má zafixované jako EM,takže slyší E......
snad je to napsané tak,aby jsi pochopila............
Je to jen můj postřeh a taky věci z praxe,když jsme se trápila s prvnáčkama a písmenkama a slabikama.
Tím,nikoho od těchto htaček neodrazuju,to ne......... 🙂

liviky
autor
2. pro 2008

jj,pochopila sem 😉 ....si hodná,no já mám malou cácorku,ale pořád nám leze do našeho notasu,tak sem myslela,že by se jí to líbilo víš?

pikusa
2. pro 2008

Já vím,dětem se to moc líbí,jen pak maminka musí s prvnáčkem sedět nad písmenkama a trénovat to jak to je správně 🙂 ale to musí stejně 🙂
Přítele dcerka taky sedí u počítače ráda ajako hraje hry 😀 tak jsem o tom přemýšlela,neříkám,že to pro děti je nevhodné,jen je to mate potom.
Ale stejně to prvnáčci pletou,ty slabiky,takže jí to klidně kup 🙂 a když bude EM,říct jí rovnou,že to je M,jako máma,EL,že je L jako Lod,atd 🙂

danullinnka
2. pro 2008

Ahojky Ivi,Kuba má dětský notebook,Medvídek Pů,medvídek s ním mluví,poradí mu,kdž neví.Je tam abeceda,čísla,hudba-i složení vlastní hudby.Zatím ho to baví a některá písmenka si už pamatuje a pozná je třeba i v novinách. 😉 Dávala jsem za něj 800kč a ted ě překvapují ty ceny,nic není pod 1000kč,takže jsem to ještě vystihla dobře 😅

pikusa
2. pro 2008

Chce to i zapátrat na netu,kde se dá sehnat třeba levněji ne?????Nevím,zatím jsem si je prohlížela jen v obchodě.

danullinnka
2. pro 2008

Pikusa,jj,já ho mám z netu,ale už i tu se objevují dražší.No jo,před Vánocema chce každý vydělat 😝

aponchie
2. pro 2008

dneska dosel katalog tesco a od zitrka je tam nejaky detsky laptop barbie za 600?tak nejak kukni na www.itesco.cz

liviky
autor
3. pro 2008

apí právě sem se koikala do lettáku tesca a viděla tam barbie nebo spiderman notebook,ale fakt nevím od kdy je to vhodnný a co to vlastně umí a tak!

danullinnka
3. pro 2008

Ivi,tak do obchodu zajdi a nechej si to předvést 😉

liviky
autor
3. pro 2008

asi jo,ale to budu muset bez dětííííííííííííí 😉 inak by tam zatím převrátily obchod vzhůru nohama!

aponchie
3. pro 2008

to nevim od kdy je to psane vhodne,ja to nekoupim a mala nesmi ani k pocitaci 🙂 ani tv nema v pokojiku a zbytecne nepoustim k techn.vecem.. 😀 je mala na takove veci..bte sestrenice kluk(5let )to loni dostal a hral si s tim asi hodinu a pak s tim flaknul nekde no a ja na to koukala a teda 1100kc za ten megabyte bych nedala ani nahodou nezda se mi to tak "naucne"pro deti ..spis jak kalkulacka nebo tetris mi to prislo 😀 😀

jabber
3. pro 2008

liviky - já myslím, že hračka notebook malou asi neuspokojí, děti vždycky chtějí to skutečné s čím si 'hrají' dospělí, ať už je to telefon nebo cd přehrávač. Aspoň u dětí co znám to tak bylo a tyhle hračky byly vyhozené peníze 😖

jabber
3. pro 2008

Jinak bude asi fakt nejlepší jít do krámu a vyzkoušet si to, ono to bude u každého noťase taky trošku jiný - některý učí řeči, některý písmenka a čísla, některý mají hry a některý karaoke 😉 🙂

liviky
autor
3. pro 2008

děkuji děkuji děkuji 🙂 ....uplně to stejné se honí v hlavě mě,že s tím někde fláknou a bude! 😅 ....ale když já nechci kupovat blbiny kterýma zaplácán už tak zaplácaný byt,a malé na notas nebráním,ale musí tam být vždy se mnou..... 😀

aponchie
3. pro 2008

a livi co dela na notasu?hraje nejake hry?pac mala vubec nic a jak se k nemu blizi tak reknu a mazej odtud a de pryc 😀 nekdy vyjimecne hrala zoopalola nebo slide a lama na icq s brachou ale to je vsecko 😀

liviky
autor
3. pro 2008

ale zatím jen kouká na youtube nebo sem tam pisne blábol na skypu ,ale byví jí se učit s myškou atak pomaloučku 😉

aponchie
3. pro 2008

kup ji zivou mysku..nebo dve 😀

marselina
3. pro 2008

liviky:náš kubíček má 3roky,koupili jsme mu na vánoce notebook,je to tesco výrobek,stojí kolem 500kč,když mrkneš na mimibazar kde seženeš uplně nový ještě levnější než 500kč.nám se zdá být dobrý a je určen dětem od tří let,učí se tam počítat,mluvit,když ho zapneš ozve a ukáže se ti na dispelji holčička která s dětma mluví,ty po ní musí opakovat slova,písmenka,číslice.má myslím kolem 30funkcí,mrkni na něj a uvidíš.

jabber
3. pro 2008

No ale jsou ty nouťásky nádherný, sama bych si ho nejradši koupila 😀 😀

liviky
autor
3. pro 2008

marselino dík,du kuknout 😀

marselina
3. pro 2008

není zač,dobře nakup
😀

liviky
autor
4. pro 2008

no jeden už mám vybraný,ale dotyčná chce peníze na účet a pak pošle zboží,na dobírku prý ee,.......tak nevím no 😖

aponchie
4. pro 2008

livi ,ale na mimibazaru to tak preci funguje..posles penize a ona ti po pripsani odesle vec a na dobirku neposila skoro nikdo 😲

liviky
autor
4. pro 2008

no já takhle ještě nikdy nekupovala,tak jak mám vědět,že jí můžu věřit?...dá se to nák zjistit?

jabber
4. pro 2008

liviky - můžeš si tak akorát přečíst její hodnocení od ostatních 😉

aponchie
4. pro 2008

ono to tak na mimibazaru proste funguje bud veris anebo ne a jestli ne tak bych doporucovala zatim do toho tesca co tam mate a koupit ten barbie novej a pak ho muzes vratit kdyz se ti nebude libit a zkusis si ho doma 🙂

marselina
4. pro 2008

liviky:já takhlenakupuju na mimibazaru běžně a vyjde tě to levněji,pošleš penízky na učet a oni ti pošlou zboží,zatím jsem s nespálila a zboží vždy dorazilo v pořádku jak mělo,zrovna ted čekám na balíček(kupovali jsme malýmu brusle).

danullinnka
4. pro 2008

Ivi,taky na MMB nakupuju a zatím bez problémů.Souhlasím s Jabber,přečti si její hodnocení,pokud má vše o.k.tak neváhej 😉

liviky
autor
4. pro 2008

tak dík holky a jak si zjistím to hodnocení na tom MMB?

Strana
z2