icon

Od kdy jste dali mimčo do sporťáku?

slunickoseznam.cz
9. říj 2010

Ahoj holky chci se zeptat od kdy jste dávali dítě do sporťáku?Malá má 4,5 měsíce má 70 cm a do hluboké korbičky mi už s fusakem nevleze,sporťák mi jde dát úplně do lehu.

Strana
z2
alcar
14. led 2017

@daaram ja ted cekam dvojcatka a budeme kupovat rovnou dvojceci sportak, ktery jde do lehu, dokoupim jim tam akorat mekke vlozky, aby je to netlacilo pod zadickama a proste to nejak odjezdime. Volim tuto variantu z praktickych duvodu, bude to jeden dil, nezabere moc mista a bude vazit o 5kg mene, nez klasicky kocarek s korbickama. Navic se maji narodit v kvetnu, takze na zimu bych stejne uz musela kupovat sportak. Ani ty vlozne tasky na leto kupovat nebudu, aspon jim to tam bude hezky luftovat.

daaram
14. led 2017

@alcar ano taky čtu na různých portálech že tl tak jde.
A ty vložné tašky prosím jsou co? Přebalovací?
Já čekám též na květen a máme malý kufr auta a schody do baráku.
A korba je pouze do 6 měsícu Max.ma 72 cm
Kámošky malý je narozen v listopadu a už měří přes 60 cm tak že když to vidím že bych měla korbu na 3-4 měsíce a v létě mi přijde blbost
Mě jde Hlavme o zdraví mimi ale pokud se tedy výztuží záda tak je to ok? My žijeme v zahraničí tak že je tk BSE takové složitější děkuji moc za příspěvek 😉

alcar
14. led 2017

@daaram vlozne tasky jsou takove vyztuzene vlozky, ktere kdyz vlozis do sportaku, udela ti to jakoby korbicku. Vetsinou je to vyztuzene na dne nejakym kartonem, aby to bylo pevnejsi. U dcerky mi vydrzela korbicka do 8 mesicu a kdybych ted necekala dvojcata, tak to zase resim korbickou, ale ted mi jde fakt uz o tu prakticnost a proste si to co nejvice usnadnit.

daaram
14. led 2017

@alcar aha ok vložené tašky podívám se jak kočár vypadá a zkusím to tu sehnat no. Popř budu muset objednat z Cr asi. Vůbec neví.jak to má vypadat. A děkuji moc pa

alcar
14. led 2017

@daaram takto vypada treba ta od Britaxu

daaram
15. led 2017

@alcar děkuji moc hodná 😉

m80h
15. únor 2017

Ahoj holky, chystáme se se synem letecky na dovolenou. V te době mu bude 6 měsíců a Já ted resim, zda už s sebou mohu vzít sporťák.

scruffy
15. únor 2017

@m80h Já bych ho vzala, už jenom kvůli té skladnosti. Dceru jsem dávala do sporťáku v půl roce, ptž korba už mě štvala, byla těžká, bylo léto, horko. Ale protože ještě neuměla sedět, jezdila pořád v úplném lehu, to jsem fakt striktně dodržovala

dokument
15. únor 2017

@slunickoseznam.cz asi az od 11 mesicu, az sedel. do te doby byl porad v hluboke i s fusakem a dobry. to by se tam vesel i rocni a mam docela dlouhyho kluka, stihly, ale dlouhy. Zalezi na kocaru, kupovala jse si schvalne kvuli tomuto dost velky, roan marita, houpavy, krasny a byla jsem maximalne spokojena. i s tim sportakem. V tom odjezdil zimu a uplne super! Do auta je malo skladny, ale to mi nevadilo, ja jsem ho neskladala, v te dobe jsme stejne nemeli auto. A ano, taky jsem ho dlouho jeste v tom sporatku vozila v uplnem lehu. az sede stabilne, tak teprve jsem mu zada zvedla.

dokument
15. únor 2017

jezis pardoooon, tzo je zase stara diskuse 😅 no, tak treba si to precte nekdo, kdo to zrovna resi 🙂 se omlouvam nevsimla jsem si

Strana
z2