icon

Sporťák po i proti směru, poraďte

natyyna
21. dub 2016

Ahoj holky, potrebovala bych od vas radu. Mame dceru 7 mesicu a uz se ji moc nelibi v hluboke korbe, ALE ja trubka jsem si kloudne neprohledla sportak kdyz jsme kupovali trojkombinaci a nejde mi dat do uplneho lehu a jelikoz mame telesne postizenou dceru, chci aby kocar sel dat do uplneho lehu a aby sel dat po i proti smeru jizdy. Prosim porad mi nejaka maminka?? MOc dekuji!!!!! 🙂 🙂

terinda
•
21. dub 2016

Pořídila jsem teď Concord Wanderer a je super 🙂 Odpružený, terénní, pohodlný 😉
Ale je fakt, že je kapku dražší.

blondynka400
•
21. dub 2016

@natyyna Já měla Britax B smart. Šel do úplného lehu a i po a proti směru, což se přehodilo během sekundy. Navíc má hliníkovou konstrukci, je lehký, nejsou pak potřeba ani golfky 🙂 A cena je taky přijatelná.

natyyna
autor
•
21. dub 2016

@terinda děkuji za radu 🙂 hned jsem koukala na internet, ale v popisku je napsany ze jde dat "temer do lehu". Takze nejde dat do uplneho lehu? Dekuji moc 🙂

brouzdalka
•
21. dub 2016

X-lander x-move 🙂 Jde úplně do lehu, první syn v něm jezdil hlavně na bříšku. Je jednoduše nacvakávací na podvozek po směru i proti směru. Navíc má šikovně dělanou boudu, že se dá stáhnout hodně nízko a na mrně tak nesvítí sluníčko.

rousse
•
21. dub 2016

@brouzdalka já teda X move měla a do lehu úplně nešel - měli jsme verzi 2013, tak možná ty novější jdou... ale celkově tedy xmovenemůžu doporučit - rozhrkaný, rozvrzaný, těžký a nešel do lehu - nakonec jsem jej prodala...

@natyyna kamarádka má Dorjan a ten úplně do lehu jde a je i otočný i po i proti směru jízdy, ale je to fakt hodně těžký kočár. Ale i přesto je s ním moc spokojená.

bassetlady
•
21. dub 2016

Gesslein

natyyna
autor
•
21. dub 2016

@blondynka400 děkujííí ten vypadá skvěle, můžu se ještě zeptat jak velký tam byl nákupní košík?

natyyna
autor
•
21. dub 2016

@brouzdalka
@rousse
x lander se mi strasne libi ale moc se v nich nevyznam, vsechny ktery jsem nasla tak nesli dat pro i proti smeru jizdy. Na ten Dorjan mrknu, dekuji moooc!!! 🙂

janakailana
•
21. dub 2016

Jané Muum 🙂

ammmi
•
21. dub 2016

@natyyna Měla jsem b-smart taky, super kočárek! Košík, ač vypadá, že z něj musí věci vypadavat, tak je prostorný fakt dost 🙂
Ale treba dvouleté dítě už je tam fakt nacpané

natyyna
autor
•
21. dub 2016

@ammmi dekuji moc 🙂 tenhle britax se mi teda taky moc zamlouva 🙂 nase dcera bude malinka, je postizena, takze mistem si myslim ze by jsme nemeli problem 🙂

MOC DEKUJIII VSEM 🙂

blondynka400
•
21. dub 2016

@natyyna já s košíkem nikdy problém neměla, pro mne byl dostačně velký. Ale je fakt, že na nákupy jsem ho nepoužívala. Spíš je mělký, takže to do něj chce dát tašku a věci do tašky.

fifina86
•
21. dub 2016

Mutsy Igo,mame my a super.

terinda
•
21. dub 2016

@natyyna ten kočár jde dát do úplného lehu, mám verzi 2015 😉

Předtím jsem měla Dorjana a ten šel taky do lehu.

brouzdalka
•
21. dub 2016

@rousse
@natyyna Mám verzi 2014. Rozhrkaný není, ale těžší ano.

zzuzinda
•
22. dub 2016

Měli jsme Maxi cosi Muru 3. Jde po i proti směru a jde úplně dolehu.

rousse
•
22. dub 2016

@brouzdalka nám hrkalo přední kolečko od prvního vyjetí - na reklamačku to prý nebylo - hrkalo tak, že se po mě lidi otáčeli.... a konstrukce byla rozvrzaná po půl roce ježdění až běda.... strašně mě ten kočár zklamal...třeba ty novější byly kvalitněji udělané, já už se pro druhé mimčo k Xlanderu fakt nevrátím - i když se mi vzhledově ten kočárek strašně líbil.

hojda
•
22. dub 2016

úplně do lehu tj do 180 stupňů moc kočárků nejde, opravdu si to ověřte, někdy maminky píšou, že jde do úplného lehu, ale není tomu tak. Já vím u Teutonia, kde jde i měnit ten směr jízdy a nebála bych se ani bazorové, opravdu vydrží.

tofife
•
22. dub 2016

Baby Design Lupo Comfort, jde do lehu a proti směru jízdy.

brouzdalka
•
22. dub 2016

@rousse Tak u nás spokojenost, jezdím s ním od léta 2014 doteď.

natyyna
autor
•
22. dub 2016

@hojda děkuji za upozornění, raději si to ověřím na živo i v obchodě, až budu mít favorita 🙂

natyyna
autor
•
22. dub 2016

@tofife děkuji, ale jednak je to dvojkombinace, a ani nejde dát do úplného lehu! Mám Baby design Husky a ani ten není do úplného lehu stejně jako Comfort.

vanilkacka
•
22. dub 2016

Hartan Racer GT,prostorny,koš na 5 kg