Kočárek Jané Crosswalk, máte zkušenost?

monikalo
11. srp 2015

Ahoj, stále vybírám kočárek. Teď jsem narazila na Jané Crosswalk. Máte zkušenost? Ráda bych něco trochu terénějšího a lehčího. Měla jsem vybraný Viper S4, ale bojím se váhy.

sara84
11. srp 2015

Tento primo neznam,ale vse od Jane co jsrm mela v ruce bylo super.Mame Slalom a nedam na nej dopustit!

veraga
12. říj 2015

Obnovuji téma a přidávám se s dotazem. Máte jej prosím některá vyzkoušený v praxi?

monikalo
autor
12. říj 2015

Ja jsem koupila jeste narychlo cernocerveny, ted uz jsou ty cervenosede, tak az vyzkousim, napisu. Zatim mam jen dobrou zkusenost z kramu. Jedine co mi prijde blbe, je kosik, ktery je podle me moc nizko a na nerovnostech se bude soupat o zem. Jestli ty novejsi modely to maji jinak netusim, ale vsechny prodejny tvrdi, ze rozdil je jen v barvach....

veraga
13. říj 2015

@monikalo Děkuju moc za informaci! Díky tobě jsem zjistila, že je rozdíl v barvách. Já se v tom celkem topím, takže jsem ani nezaregistrovala, že jsou zřejmě dvě verze, 2014 a 2015. 2015 by měla být ta první, 2014 ta druhá, je to tak? 2014 s červeným lemem střechy sporťáku se mi teda líbí víc. Dneska jedem kočár omrknout do prodejny, tak jsem zvědavá, jaký bude na živo.
Na košík se zaměřím, pokud je to tak jak píšeš, tak to moc nedomysleli. 🙄 Kočár za 20 litrů by měl být promyšlený do poslední nitky.

monikalo
autor
14. říj 2015

Nevím, kdy budeš kupovat a jakou variantu, ale ja chtěla sporťak a klasickou korbu (ne tu co lze použít i do auta - autosedačku mám maxi cosi) a ta nová barva ještě nemá tu korbu - prý.

sofiek
1. led 2016

Dobrý den, je tu někdo, kdo by mohl přidat zkušenost s tímto kočárkem?

@monikalo Maxi Cosi autosedačka je s tím kompatibilní? Asi přes nějaký adaptér, že...

lucyp13
2. led 2016

Ano já 🙂 máme ho od dubna a rozsáhlá recenze je na emiminu http://www.emimino.cz/diskuse/jane-crosswalk-20...

lucyp13
2. led 2016

@sofiek pasuje tam bez adapteru concord nebo prímo od jane, maxi cosi jen s adapterem (ale je to neoficiální)

sofiek
2. led 2016

@lucyp13 super,dekuji. A mate k tomu tu jejich autosedacku Koos nebo jste koupili jinou?

monikalo
autor
2. led 2016

A kde se dá ten adaptér sehnat, když to není ofiko?

replykatee
2. led 2016

My máme Jané Slalom a lepší kočárek jsem nepoznala. Je ultralehký, bytelný a sportovní. Sporťák má prostorný, stejně tak i korbu. Je to tříkolka a do lesů a kopců se nám moc osvědčil.

lucyp13
2. led 2016

@sofiek nn máme concord air safe,hodne cestujeme a autosedačky Jane nejsou dobre (dle ADAC)

simona_33
24. únor 2016

Ahoj, rada bych poprosila o zkusenost s timto kocarkem. Byla jsem se na kocarek podivat osobne a zda se mi, ze ten sportak je takovej vachrlatej...zadicka ze se dost prohybaji ...Pani v obchode tvrdila, ze kdyz si tam sedne dite, tak je to v pohode, ale to bohuzel nemuzu vyzkouset... Druha vec je material...ta vypln ve sportaku je sice pekna, ale rikala jsem si, jetsli je to prakticke a pujde to treba jednoduse omyt...neni to takov ta klasicka latka na sportacich. Diky moc za nazory.

monikalo
autor
25. únor 2016

My zatím máme jen korbu a ta je super

simona_33
25. únor 2016

A jakou tu korbicku mate? Ja bych chtela tu micro skladaci...na podvozku se docela kyve, ale to asi kazda korbicka, co se uchyti jen na dvou mistech a tahle se snad da pritahnout takovyma paskama na strane... Ale rada slysim, ze jsi spokojena. Ja se neumim rozhodnout a na kazdem kocarku mi neco vadi...🙂

lucyp13
25. únor 2016

@simona_33 dítě se mi v tom nekyve resp.kazdy kočár co má uchycení ve dvou bodech se lehce houpe,dceru zatím vozím čelem k sobe,to se nehoupe vubec,kdyz ji dam čelem od sebe tak se to lehce houpe ale myslím že jakmile bude mít více kilo tak se houpat nebude.s omyvanim nemam zkusenost,mam v kočárku fusak a na jaře dam podlozku.

sajulka
25. únor 2016

Kupovala jsem jen sportak pred cca mesicem a to po hodne dlouhem vybirani. A musim rict, ze jsem naprosto spokojena. Malou zatim vozim jen celem k sobe a v lehu, a nijak zvlast se nastavba nehoupe. S omyvanim zatim taky nemam zkusenosti, ale material vypada dost odolne a bytelne, tak snad nebude problem. Na kocarku jsou dve mouchy, co mi vadi - na strisce neni zadne okenko nebo sitka, a pak take relativne maly kosik. Po koupi se s nim dost tezce jezdilo, coz me po recenzich na super ovladatelnost trochu zarazilo, ale promazala jsem kolecka wd40 a jezdi jedna basen 🙂 Hlavni pozitiva, kvuli kterym jsem si kocarek koupila:
- otocna sportovni nastavba
- jde dat do uplneho lehu
- odpruzena kola - jezdi vyborne ve meste i horsim terenu
- taska + plastenka v cene, obchodnik v kamennem obchode mi dal za tretinovou cenu i nanoznik
- neobvykly design, libi se hlavne chlapum 🙂
- polohovatelna rukojet
- kocarek je festovni, zadna rozviklana hracka
- ve finale se s nim opravdu dobre manipuluje
Mozna je na trhu srovnatelny kocarek a za nizsi cenu, ale po tom ja uz radeji nepatram 🙂

simuska85
26. únor 2016

Holky, chtěla bych se zeptat. Chtěli bychom kupovat Jané Crosswalk, ale jen sporťák. Hlubokou korbu budem mít od kamarádky ze Slaloma. Chtěla bych se zeptat, jestli je ten sporťak prostorný, že se mi v tam v pohodě vleze mimčo v zimě v zimním fusaku? Nemám zkušenosti, ale přišel mi trochu menší, ale možná se to zdá jen mě 🙂) A ještě bych se chtěla zeptat, jestli nevadí, že tam není takový ten stupínek na nožičky pro dítko, když sedí? 🙂 Děkuji moc 🙂

sajulka
26. únor 2016

Dceru zatím vozím jen v lehu, jelikož má 7 měsíců a nesedí, ale je dost velká - 72 cm a 9,5 kg. Vozím ji ve fusaku a místa je tam habaděj, takže se tam určitě vleze i mnohem větší dítě. Nad stupínkem jsem se taky pozastavovala, ale myslím si, že to nijak vadit nebude. Navíc ho má zastupovat konstrukce kočárku - tedy aspoň ve chvíli, kdy je nástavba otočená po směru jízdy.

monikalo
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
monikalo
autor
26. únor 2016

@simona_33 my máme tu větší. Mě nepřijde že by se to hýbalo. Možná jak to mimi zatíží tak se to zpevní

ivis_b
11. dub 2016

@monikalo můžu se zeptat, jakou že máte tu korbu? Ony jsou obě rozměrama srovnatelné, jen jedna je s tou plastovou vanou a druhá je ta lehká skládací.... Sháním info ohledně skládací korby, přišla mi taková málo vypolstrovaná a hodně otevřená, ale nevím, jestli se mi to nezdálo...

monikalo
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kvetinka245
11. kvě 2016

@monikalo Ahoj, taktiež uvažujeme nad kúpou tohto kočíka, no zaujímalo by ma aká je dĺžka a šírka športovej časti v ľahu. Mohla by som poprosiť o miery, ak by Vás to neobťažovalo. Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem 🙂

monikalo
autor
11. kvě 2016

@kvetinka245 bohužel sportovní mam i rodičů :( jak to specha

lucyp13
11. kvě 2016

@kvetinka245 mám sportovní ve sklepě a nechce se mi tam běžet :D ale dcera má rok cca 75 cm a má nad sebou cca 30 cm místa..takže sporták je opravdu prostorný, navíc je fakt super, že jde jak kolíbkově (dle me lépe vypada) i položit do roviny, takže si dítě může vybrat co mu vyhovuje lépe

kvetinka245
11. kvě 2016

@monikalo ešte máme čas, tak to hneď nesuri.

kvetinka245
11. kvě 2016

@lucyp13 ďakujem za info, takže tak okolo 1 metra dĺžku by asi mal mať

beruskkka
11. črc 2016

ahojky nějaké nove zkusenosti s gimto kočárkem? nikde se nemůžu dopatrat délky zadove operky a sirky a delky sedaku???

sajulka
11. črc 2016

Délka zádové opěrky je cca 48-50 cm, délka sedáku 40 cm, šířka 31 cm