icon

Podivná spací poloha. Poradíte co a jak?

marfushenka
30. čer 2008

Už asi od dvou měsíců naš miláček preferuje pro spaní podivnou polohu (viz albíčko) Dá se říci, že jinak prakticky neusne. Občas se podaří ho uspat v kočárku či při jízdě autem, ale to pak spí maximálně půl hodiny a pak je protivný. V noci usne vždy při kojení, takže to je v pohodě, ale přes den ho musím v náručí uspávat a on pak usne v té své poloze a je klid, jenže já s ním pak musím sedět než se vyspí. Zkoušeli jsme ho dávat do šátku, ale moc se mu v něm nelíbílo a vztekal se. Říkám si, že ona poloha není pro spaní moc ideální a tak se ho snažím uspávat v postýlce či v kočárku, jenže z 99% marně.. Poradí mi nějaká zkušená maminka? 🙂

elise
30. čer 2008

marfushenka môj malý praktizoval takú istú spánkovú polohu ale prešlo ho to okolo 9-10 mesiaca 😉

marfushenka
autor
30. čer 2008

jejda 😀 tak to si ještě počkám.. Oni mě právě všichni děsí, že si na ni zvykne a bude ji vyžadovat neustále.

aschin
30. čer 2008

mam to uplne stejne. Vzdycky jsem malou dala po usnuti do postylky a v tu ranu byla vzhuru. Ted jsem ji koupila detskou houpaci sit, tak ji tam po usnuti dam, a to vydrzi spat vetsinou dal. Holt u maminky je nejlip 😉

elise
30. čer 2008

len sa pohodlne usať opri si chrbát aby ťa nič netlačilo, netrpla ruka... 😉 pohodlíčko si sprav. malý takto spinkával aj 2 hodinky 😉

malaskoricka
30. čer 2008

marfush..takato poloha este nic neni...kazde dieta si musi najst svoju polohu na spanicko ktora ho casom prejde....

inakja s bratom sme stale spavali krizom cez postielku...nohy cez palicky vonku a tak sme spali kym sme nedorastli na taku dlzku ze sme sa akosi nevedeli tam vtrepat..😀

marfushenka
autor
30. čer 2008

Jj.. jakmile se pokusíme o přesun do postýlky hned se probudí a vyjádří svou nespokojenost s nastalou situací ;)
Já ho tak nechávám spinkat a pustím si film nebo si čtu. Jen jsem se bála, že ta poloha třebas není moc dobrá pro zádíčka.

yesno22
30. čer 2008

marfushenka...a nepospi ti ani na brusku ? myslim v postielke....moj maly tiez najradsej a najlepsie spaval mne na rukach, v postielke to boli take 30min...v kociari dlhsie ale to musel byt kociar v pohybe...asi po roku sa to zacalo pomalicky, pomalicky zlepsovat ...asi 2mesiace dozadu uz spi len 1xdenne, najprv max hodinku, teraz aj 2-2,5 😵 ....neostava nic ine len vydrzat 😀 😅 😉

marfushenka
autor
30. čer 2008

no na bříšku už vůbec nespí.. asi to tedy budu muset vydržet 🙂

jandalinka
30. čer 2008

marfushenka:já myslím,že chce cítíti tvé teplo a srdíčko a toho krásně uspí.Myslím,že tato poloha není nijak pro něj nebezpečná a časem se to změní 😉

kisska
30. čer 2008

ja si tiez myslim, ze poloha nie je divna, ale NAJLEPSIA na svete. U maminky na srdiecku 😉 😉 😉 U nas sa obcas dari obabravat , ze ked zaspi na rukach, v rovnakej polohe ulozit sa nabok v posteli a postupne "odchadzat" od neho - vyberiem mu ruku spod hlavy, ale necham si ruku na jeho chrbatiku, o chvilku dam prec aj tu a o dalsiu chvilku odchadzam uplne... samozrejme, pokial medzitym nezaspim aj ja 😉 No a mozem to praktizovat len pri dennom spani, ked je "rodicovska" postel volna, lebo Adamko spava s roztiahnutymi rukami a dvaja dospelaci sa uz k nemu do postele nezmestia... A inak ti poviem, ze si uzivaj tuto polohu pokial mozes, lebo pritulene babo je to najuzasnejsie na svete.... 🙂

gucz
30. čer 2008

aj moja tak zaspávala, keď bola malinká 🙂 , ale nejak ju to potom samú prešlo. Skús mu do postieľky dať budík čo tiká, ja som moju balila do deky, taká zabalená sa nemohla bohvieako hýbať a zaspala hneď

listicka20
30. čer 2008

checheche, takhle jsme spaly první tři měsíce. Jinak to nešlo (krom kočárku a auta). Vydrž, přejde to 😀

danuska24
30. čer 2008

nasa tak spala v noci po kojeni, bud som zaspala aj ja, alebo ak nie tak som pockala kym mala tvrdsie zaspi a dala ju k sebe do postele

mtsl
30. čer 2008

marfushenka to je super poloha, moje ňuňu takto tiež spinkáva ale nie veľmi často takže mi to nevadí ale vychutnávam si to 🙂

maryam
30. čer 2008

marfushenka, aj nas maly tak zaspi, ked je vecer nervozny, dlho hore a nejak sa mu neda zaspat, tak ho vezmem k TV, ja pozeram a on lezi na mne a zachvilku zaspinka, tiez si to vychutnavam, kym mi nie je velmi tazky, alebo mi nie je moc teplo, potom ho prelozim do postielky, ale nie hned, aspon 10-15 minut ho musim nechat, lebo vraj prvych 20 minut maju babätka velmi slaby spanok

kitty68
30. čer 2008

tak moji bobinka zrovna takhle usla dnes dopol a ja js to zalomila s ni 😀 a bylo to super, pac uz to dlouho neudelala 😵

majenka
30. čer 2008

Jééé, tohle znám 😀 ...malá takhle spinkala první dva měsíce ve dne v noci 😅 , od třetího spí v noci už normálně vedle mne, ale přes den spí jen v náručí-ne takhle, ale usne klasicky u kojení a tak spí celou dobu...Věřím, že to přejde, tak vydrž 😉 🙂

cazadora
1. črc 2008

holky natálka sice nespala takhle ale jedině na ruce nedala se absolutně položit nic no a přešlo to sice už nevim kdy ale přešlo 😉