icon

Pořád pláče a já to nezvládám, jako matka jsem selhala

senduskaa
22. kvě 2015

Můj chlapeček má 11 měsíců pro mě je to hlavně 11 měsíců stresu protože neustálé pláče;(( opravdu dost často .Když byl malinký přisuzovali jsme to prdíkům jenže řev nepřestal.Pořád se vzteká a strašně ječí a já už to prostě nedávám odehrává se ve mě bouře mám chuť ho zbít,nadat mu je mi ze mě zle, že vůbec mám takové myšlenky, ale co mám dělat ;( holky měli jste to některá co Vám pomohlo jak to mam zvládat pomůže mi nějáky psycholog nebo co mam dělat?On asi bude řvát věčně už nevěřím že to bude někdy lepši zkouším všechno možný , ale poslední dobou už su úplně vyšťavená nervní a někdy bych chtěla odejít a už se navrátit ;((( Ach jo

Strana
z3
ttterka
30. led 2022

@kukysenemyl tak to se těším na takový milník, od narození mi chlapeček pláče/řve/vzteka se. V kocarku, autosedscce v jídelní zidlicce i když si hraje atd… Jedine kde neplace je voda 🙂 Je mu 9 měsíců tak snad ten milník chození bude taky u nás.

veroniquecz
30. led 2022

@ttterka a jaký byl porod? Napadá mě Kiss syndrom.

kukysenemyl
30. led 2022

@ttterka pořád jsem poslouchala, že to přejde ve třech měsících, pak v šesti, pak v roce...už jsem ty milníky přestala vyhlížet a smiřovala se s tím, že je to prostě povaha a naštěstí se to pak takto zlomilo. Doufám, že bude tvůj chlapeček brzy spokojenější.

Strana
z3