Přechod z postýlky do postele: Jak to zvládají děti?
Zvládaly vaše děti bez problému přesun z postýlky do nové postele nebo se tomu bránily?
@klokanka31 Šla sama do pokojíčku i na noc? Já budu větší postel řešit až na jaře a přemýšlím, že zkusím nejdřív odpolední spánek. V noci se budí s pláčem, tak uvidím kdy si řekne, že chce i na noc.
Kluci měli nejdříve k dispozici obě postele. Do velké chodili spát v poledne a večer do malé. Postupně chtěli jen ve velké. Netrvalo to moc dlouho.
Obavam se, ze budu v te skupince matek s bezproblemovym presunem do velke postele :D. Dite se dost roztahovalo uz jako mimino, tudiz v 1,5 dostalo svou velkou postel. Kazdy je individual...
@michaela666 Ona bude mít zatím postel u nás v ložnici, mě spíš zajímá jestli se dětem pak nestýská po postýlce 🤔
@ekou No když si malou beru před spaním do naší postele tak se taky ráda roztahuje po celé posteli 😄
Dcera sla v 1,5 do velke, strasne se mlatila v postylce. A pohoda.
@klokanka31 joo v pohode, akorát z postele pak v noci vylezly a dosly do nasi😅 Z postylky to neslo.

Ja te asi nastvu, ale aktualne druha noc a musim teda rict, ze pohodicka 🙂 Mela jsem z toho obavy, ale zvlada to lepe nez ja 😁 Sam s tatkou ji sestavili, vrtani a sroubovani miluje, takze nadseni obrovske. Pak postupne prisla matrace, prosteradlo, pomalu se cely pokojik daval dokupy. Spi celou noc, ale on nemel problem ani v male postylce. Od 6 tydnu k nemu nevstavam a doufam, ze to tak zustane 😂