Přes den spí málo, v noci se budí
Dobrý den,chci se zeptat. Budu ráda za každé rady. Mám 3 měsíčního kluka a poslední dobou máme problémy se spaním. Přes den tak i v noci. Přes den mi málo spí někdy půl hodky někdy 15 minut ale poslední dobou v noci se mi budí a ja už nevím proč. Ikdyz ho nic netrápí občas prdíky ale není to tak strašný ale já se moc nevyspim. Ikdyz je kolikrát ospalej a chce se mu hrozně spát. Tak ho uspim ale zachvilku se mi vzbudi přes den a zas spí ale jen na chvilku ze jsme celý den protivný a já už si nevím rady co mám dělat aby mi spal nebo co by pomohlo. Sedalia nám nepomáhá . Děkuju předem za rady.
No nebo zkusí úspavat na boku na klíne na perince. To se nám osvědčilo. Ale naštěstí to pak přestala vyžadovat a ted chce jen poplacat po zadku 🙂. Ona ted má zase obdobi, že se v noci vzbudi a strasne křičí a vůbec se nedá nijak utišit a pláče třeba pět minut a u toho jakoby napůl spi
@lendapraha u něho právě nevim. U prvního to bylo jedno ten byl linejsi, tenhle druhej je takovej živější. Kdyby aspoň ten dudlík přijmul tak by to bylo trošku snaží a jednoduchy ale on ho právě nechce a to jsem koupila dudlík MAM to má i flašku. Jsem zvědavá na dnešní noc 😕
co zuby? Já možná brzo, ale kamarádka měli už ve 3,5 měsících a zuby rostou i přes měsíc. Geli na zuby jsou asi až od 5-6 měsíce. Zkusit jedině ty korálky (ty my něměli) nebo pottřít chladným

@wenduliks to jsem neskousela,ale u něho právě nevím jestli by mu to pomohlo.