icon

Přes den spí málo, v noci se budí

nejlady
2. zář 2017

Dobrý den,chci se zeptat. Budu ráda za každé rady. Mám 3 měsíčního kluka a poslední dobou máme problémy se spaním. Přes den tak i v noci. Přes den mi málo spí někdy půl hodky někdy 15 minut ale poslední dobou v noci se mi budí a ja už nevím proč. Ikdyz ho nic netrápí občas prdíky ale není to tak strašný ale já se moc nevyspim. Ikdyz je kolikrát ospalej a chce se mu hrozně spát. Tak ho uspim ale zachvilku se mi vzbudi přes den a zas spí ale jen na chvilku ze jsme celý den protivný a já už si nevím rady co mám dělat aby mi spal nebo co by pomohlo. Sedalia nám nepomáhá . Děkuju předem za rady.

Strana
z2
nejlady
autor
2. zář 2017

@wenduliks to jsem neskousela,ale u něho právě nevím jestli by mu to pomohlo.

nejlady
autor
2. zář 2017

@wenduliks když jde ležet na zádech je rev,musí buď sedět chvilku nebo chce aby sním člověk chodil aby viděl

lendapraha
2. zář 2017

No nebo zkusí úspavat na boku na klíne na perince. To se nám osvědčilo. Ale naštěstí to pak přestala vyžadovat a ted chce jen poplacat po zadku 🙂. Ona ted má zase obdobi, že se v noci vzbudi a strasne křičí a vůbec se nedá nijak utišit a pláče třeba pět minut a u toho jakoby napůl spi

nejlady
autor
2. zář 2017

@lendapraha u něho právě nevim. U prvního to bylo jedno ten byl linejsi, tenhle druhej je takovej živější. Kdyby aspoň ten dudlík přijmul tak by to bylo trošku snaží a jednoduchy ale on ho právě nechce a to jsem koupila dudlík MAM to má i flašku. Jsem zvědavá na dnešní noc 😕

ladyhacek
2. zář 2017

co zuby? Já možná brzo, ale kamarádka měli už ve 3,5 měsících a zuby rostou i přes měsíc. Geli na zuby jsou asi až od 5-6 měsíce. Zkusit jedině ty korálky (ty my něměli) nebo pottřít chladným

Strana
z2