icon

Pro matky a lidi se psy

luciamala1979
15. led 2016

Vážené maminky so psami, ktoré tak rady uvazujete svoje psy pred obchodom, alebo ich tam len tak volne necháte pobehovať pred obchodom "pretože to nie je vyhláškou zakázané a možu tam rovnako behať ako moje deti". Prípadne si ich vezmete v taštičke, na ruke priamo do potravín, čo je nerešpetovanie zákazu na vstupe obchodu a považujem to osobne za maximálne nehygienické..
Som bývalý myslivec, momentálne nemám psa, mám dve malé deti, ktoré sa ich šialene boja, z dovodu zlej skúsenosti v lete (syna naháňal štekajúci pes a panička sa pobavila). Takže vážené maminky so psami - Mám na Vás otázku:
Ja mám doma kozu. Keď som v obchode, na pošte, alebo v práci, nemá mi ju kdo hlídat. Možem si ju vziať so sebou a nechať ju priviazanú pri vstupných dverách na poštu, nech Vám ožerie šaty? Alebo priamo pri nákupných vozíkoch, prípadne si ju vziať na ruky, do tašky, aby oňuchala a ochutnala šalát, ktorý si potom kúpite? Prípadnú "nehodu" vyčistím do pytlíka.
SKUTOČNE SA VÁM TOTO POČÍNANIE ZDÁ V PORIADKU?!?
Vaše psy sú všade, aj tam kde majú vstup zakázaný.

Strana
z12
koordinatorka_odboje
16. led 2016

@ivcan124 olomouc je tak zaprasena exkrementama, jo? 😀
Tady budete mit besedu o strategickem planu, bezte tama predstavte jim svou vizi
https://www.olomouc.eu/aktualni-informace/aktua...
Pokud na to pejskari nechteji slyset, aby to uklizeli, tak je asi potreba je trochu kontrolovat a jestli si maji politici vybrat investovat miliony do oploceni nebo pridelat praci mestakum, hadejte, co si vyberou 😀
Jak jsou staro ti pejskari, co to neuklizeji? U mamky na sidlisti s tim maji problem starsi rocniky to uklizet, ale vsechny ostatni by kritizovali, to je fakt.

ivcan124
16. led 2016

@koordinatorka_odboje Já nejsem z Olomouce 🙂 Ano, největší problém s tím má střední a starší generace.

majkoz
16. led 2016

No a víte, co je na tom nejsmutnější:to, že paní Lucie strávila skoro dva dny touto diskuzí, kde si jen přitápí pod svými komplexy, opačné názory shledává jako výzvu někoho osočit, zaškatulkovat nebo ponížit,případně se mu vysmát....Zatímco tu zaznívají celkem věcné argumenty, ale když se to herrzakladetelce nelíbí...co naplat......Promarnila dva dny života,kdy mohla se věnovat synovi a jeho psí fobii...sorry, sama's tím si se oháněla, kluk chudák, to zas jo...
Narazila jsem na onu Lucku v několika diskuzích, a vždy byla konfrontační, nezažila jsem, aby někomu něco opravdu poradila, jen samá proti...tenkrát jsem diskutujícím radila, aby na ni nereagovaly, že je to k ničemu...tak mi pohrozila, že si to se mnou admin vyřídí... Nepřeji ji nic zlého, jen to, aby si to vyřídila sama se sebou dřív, než se bude muset obracet na lidi, které předem odsoudila(a pěkně do do notýsku poznamenala, i s fotkou). Tak vás tu máme, bratři, z krve Kainovi.....

magdalenax
17. led 2016

@majkoz To máš svatou pravdu. Já mám teď taky problém, starý asi dva dny. Chtěla bych to nějak probrat, ale pokud tam bude psát někdo takový, tak to nebude mít smysl, ještě jsem dotaz nepoložila a asi možná ani nepoložím. Když jsem založila diskuzi o tom, že nepojedeme na pohřeb manželovo babičky, do pár hodin byl důvod ke smazáni diskuze, přičemž byla stále smysluplná.

majkoz
17. led 2016

@ivcan124 Ale to se přece většiny 😒 z nás netýkááááá

majkoz
17. led 2016

@magdalenax No jasně, člověk musí počítat i s "takovýma bytostma", co naplat...

ivcan124
17. led 2016

@majkoz Přestaňte slovíčkařit. Od toho je diskuze.

majkoz
17. led 2016

@ivcan124 Nemám ráda slovíčkaření-kolikrát je člověk zajat a zahnán tam, kde nechce být a nezbude mu než se bránit.... K diskusi: je mi šumák, jestli má někdo před krámem přivázanou kozu, bo pterodaktila...je mi to fakt šumák a nemíním se rozčilovat kvůlivátomu-ta fotka přivázanevšího čoklíka a miska s vodou-jako argument neposlouží-"lidi" totiž maj rádi psi.

ivcan124
17. led 2016

@majkoz Ano, mají. Já taky. Přesto mi vadí, že po nich neuklízejí.

majkoz
17. led 2016

@ivcan124 A proč na mne? Já po svém psu neuklízím?

ivcan124
17. led 2016

@majkoz Ty si na mě vyštěkla, že se to většiny netýká.

majkoz
17. led 2016

@magdalenax To je mi líto...nejen babičky, ale i toho tématu....Přijde mi, že lidi se(i tu na mk) potřebijuí nějak vyhranit...Nevím, co jim dává tu potřebu...asi anonymita a nějaký vlastní problém,který nejsou Z to řešit...ať už je to co to🙂 Vykašli se na to🙂

majkoz
17. led 2016

@ivcan124 Já neštěkám

ivcan124
17. led 2016

@majkoz Dobře, tak mluvíš nesmysly a slovíčkaříš.

majkoz
17. led 2016

@ivcan124 Ivuško, dobrou noc,nemáme si dále co říct 😉

ivcan124
17. led 2016

@majkoz Souhlas.

monynka.s
17. led 2016

@magdalenax to že paní piše pi*dy jsem napsala po te co me nemistne urazila aniž byvh s ni vedla jakoukoliv konverzaci. Ja odpověděla zakladazelce, což je zrejme z celého meho prvniho příspěvku a v urazení pokračuje v kazdem následujícím, jak je zřejmé. A to na kohokoliv kdo sem přispěje a ještě se diví a pohoršuje že nokdo nemá zajem v diskusi pokračovat.
Ne to opravdu nemam. Nejsrem hadavi člověk ale urážky si libit nenecham.

nikody
17. led 2016

@luciamala1979 jdu si pročíst váš jistě 'plodný' příspěvek, ale už jsem to nestihla, je smazaný... Tak si mohu je představit, jak ubohé to zase bylo kvůli obhajobě vašeho povedeného synka, co si kope míčem u psa, ptž je podle vás důležitější nezm ten chudák pes... To jen tak na konec

Strana
z12